Tekrardan kocaman Maşallah, Kimsenin gözü kalmasın. Noktayı koymuş...
Maşallah üstad..ben böylesini görmedim..kazasız belasız binin..baka baka doyamadım..Maşallah tekrardan..
Bütün herkese teşekkürü borç bilirim yorumlarından dolayı RABBİM herkese daha iyilerini nasip etsin.
Maşallah maşallah ok gibi olmuş kanka kazasız belasızz.
Bye Bye Gti This is Vti
Bahçeye köpek aldık, eve hırsız girmesin diye köpeği çaldılar =)
almayı düşündüğün günden beri herşeyi anlattın bana. kaç ay ablanın dönmesini bekledin. hazırlık yaptın amerikadan parça siparişi konusunda aksaklıklar yaşadın. oem parçaların parça numaralarına kadar araştırdık bulduk istedin. yayları amortisörleri ne yapalım diye 45 dakka telefonla konsutuk. Vel hasıl çok kafa yordun çok masraf ettin. olacaksa en güzeli olmalı dedin. hiçbir şeyden kaçmadın ve Allah'a şükür hepsi nasip oldu sana.
Tertemiz kız gibi bi vtec sahibi oldun. uygulamalarla bebekler bebeyi tanımına tam olarak uygun bi vtecin oldu. gördüğüm en düzgün en temiz kırmızı hb vtec bu. maşallahı binlerce kez hakediyor.
araç içinde cevşen filan bulundur abi kem gözlere karşı kazaya musibete karşı. tadını çıkara çıkara bin. Allah tekerini taşa değdirmesin
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
kardeşim araç çok güzel olmuş.. vti 'ların vti 'ı olmuş Allah nazarlardan saklasın. Allah kaza bela vermesin...
kardesm renk falan tamama ama PAÇALIK olayı bıtırmıs on ozernden on eksıksz .......... kazasız belasız....
Mukemmel maşallah Allah utandırmasın guzel Oldu Araç.Allah kaza Bela vermesin Gözü olanında gözünee ...![]()
Bitmiş halinin 6.fotosunda beyaz bir leke var latiskte onu alsanız daha iyi olurdu
Maşallah 10 numara olmuş kazasız belasız sürüşler...
Dahada fazla birşeyler ekleme bence.
uff valla evrim geçirmiş fotolarda bir okadar güzel emeğinize sağlık![]()
Hasan ORAN
1881-193∞ Gazi M. Kemal Atatürk
Beşiktaş Fikstürüne Endeksli Hayatlar ...
Bitmiş hâlinin ilk fotosu bitirdi diyebilirim.Otur karşısında izle;kahve iç tadında olmuş resmen.Allah kaza bela vermeden bindirmeyi nasip eder inşallah.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)