ufaktan baslamissin kardesim allah utandirmasin plakalik ve ceki demiri ufak ama göze hos bri durum olusturmus masallah
ufaktan baslamissin kardesim allah utandirmasin plakalik ve ceki demiri ufak ama göze hos bri durum olusturmus masallah
17-16 gerek yok ofsettli 15 bence. bide basarsın tamamdır. 1.9 motora fazla yük bindirme bence derim.
17 çook geliyor denedim bugün.eger 3.5 cm basılırsa 16*205 50 ideal ölçüler, tam davlumbaz doluyor.
Hayırlı olsun![]()
Makyajlı kasa stoplarımı aldım ve taktım cok ta güzel oldu birde arabayı aldım alalı 2. ci yıkatısım beyaz araba hayatmış yahuUnoyu rengi koyu oldugu için haftada iki defa yıkatmak gerekiyordu
Bunu 2 haftada bir yıkatıyorum
Amerikan parklarıda takınca biraz daha güzelleşti araba
Bonus kuzenim arabasından çarptığım tazmanya canavarı
![]()
Meeeşallah...
Bu düdükten zamanında bizde de vardı, gitmiyordu ama yakıyordu meret
Jantlar ve rüzgarlık acil çıkar diyor beni...
maşallah reco kardeşim hızlı ilerliyorsun araç üzerinde bu resimler birazdaha ortaya koymuş aracı+10
Farkındayım deşmeyin yaramı
Teşekkürler
Daha tam bi basmak nasip olmadıBaskı balata bitmiş bi değiştireyimde deneme yapacağım
Teşekkürler
Rüzgarlığa gelince rüzgarlıgın altında slikon var ondan doalyı korkuyorum malesef ama cıkaracağım...
Yavaş yavaş abiKüçük ayrıntılar hallediliyo şu sıra
Saol abi tekrar anahtarlık için seviliyorsun
![]()
nedemek kardeşim canın sağolsun herzamanallah ağız tadı ile binmek nasip etsin zamanla dahada şık olacak inşallah
Gule gule kullan güzel olmuş.
Bugun 16 205 55 taktım ama basmadıkca jant olmuyor araca.Yay bulursam basıcam 3.5 ön arka
İmkanın varsa konyada hassas osman var engin ona bi ugra derim Osman nuri özev çok iyi iş yapıyor..Bir arkadaşın fiorinosunu bastı 6 cm tık değme yok ses yokAdam gerçektende hassas yani
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)