207GT Jantı Üstüne Basıklık Öne Güzel İnceden Bir Lip Karşısına Geç Bir Koyunu Tek Başına Yersin![]()
207GT Jantı Üstüne Basıklık Öne Güzel İnceden Bir Lip Karşısına Geç Bir Koyunu Tek Başına Yersin![]()
Maşallah kardeşim çok güzel duruyor jant olarak advan ve RC derim![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Bir kaç küçük ekleme ile bu şekili aldı ilk baharda jant almayı planlıyorum deli damarıma denk gelirse jantsız da basabilirimcadence 2.5 farad kapasitör taktırdım,stoplara kırmızı folyo cektik birde arkayı vurmuştum onu yaptırdım.. En önemlisi spoiler ı cıkarttım
![]()
Çeki demirinin rengi hakkında yardımcı olursaız sevinirin şu şekil sarıya boyamak istiyorum başka renk önerilerinize de açığım.. ve şu şekilde basma jantsız istediğim görünüm şimdilik şöyle
![]()
stoplar güzel olmuş beyaz arabada iyi duruyor film çekmeyi düşünmüyormusun daha bi toplar görüntüyü
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
Maşallahı var. Sırayla gidersin artık jant almadan önce Far karartma, Eksoz, Sisler, Lip, Cam Filmi.
Sonra Orjinal Peugeot jantlarından bir tane takarsın, Birde bastınmı çiçek olur.![]()
New Toy! - 41 AJV 325
maşallah kardeşim arkadan çok hoş olmuş şu jantları sök at ama teneke daha iyidir![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Bugun steel sport son susturucu taktımduruşu hoşuma gitti hafafi bir homurdanma var inş polisler ilesıkıntı yaşamayız![]()
masallah guzel duruyor bastan sona okudum konuyu cok guzel ufak dokunuslar yapmısın
resımlere baktıkça partner alasım geldı be![]()
kardeşim vallaha bişi desem yalan olur zaten dizelde göze ,kulağa batacak bir ses çıktığını tahmin etmiyorum sorun olmaz sanırım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)