Maşallah kazasız belasız
Coiloverdan sonra amerikan sinyal yapabilirsiniz görsellik olarak çok yakışır diye düşünüyorum bu araca
Maşallah kazasız belasız
Coiloverdan sonra amerikan sinyal yapabilirsiniz görsellik olarak çok yakışır diye düşünüyorum bu araca
%50 sen etkıledın %50 myıl vardı bendecolıover'ın bile ne oldugunu dolaylı yoldan bile olsa senden ogrendım ogluma 2 sozum vardı biri plaka biride ps3 arac ıcı bu ay ps3 baglatcam araca aralıkta coılover ama bu sefer orjınal olandan alcam el yapımı olmuyo satamıyosun sonra elınde kalıyo
![]()
maşallah kazasız belasız ..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Bu kasaya son zamanlarda taktım iyice. Cok güzel tasarımı var. Masallah diyorum , Kazasız Belasız![]()
güle güle binin insallah oglunuza sozlerınızı yerıne getırmek nasıp ettsın yuce allahım .
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
aminnn aminnnnnn
hayırlı olsun aracınız fakat arka difüzör bencede hiç olmamış,çok fazla keskin hatlı kalmış aracın yuvarlak hatlarının yanında.orjinal difüzöründen takarsanız daha güzel olucaktır![]()
INFINITE PERFORMANCE
acil alçalman lazım..arka difizör olmamış..güzel araç kazasız belasız eskıtın..
araban hayırlı olsun alcaltılması konusunda herkes hemfikir ayrıca şahsi fikrim janlar kesinlikle değiştirilmeli. bu kasaya böyle bi jant modeli çok basit kalmış.
bu arabalara takığım bende hatta aracınıza niyetli gibiyim ama bi orjinal body kit ve coil den sonra onları alın sonrada bende sizden arabayı aliyim :d![]()
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
Hoşgeldin Maşallah.... Kazasız Belasız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)