type-R a ayar şart![]()
Oynayanlar varsa akşam aktif edeyim 1 aylık gold duruyor köşede makineyi GTA 5 bittikten sonra hiç açmadım![]()
FOR US BY US
[/CENTER]
Bende geliyim iki tur atalim![]()
Ben geldim frkn muhtesem suleyman bitinci geliyogelmek isteyen varsa eklesin
id : YsnErhn
xbox live : YsnErhn
dün den ufak bi gazlama
13.02.2014. forza motorsport 4 - YouTube
Kirmizi Type-R : frkn
Sari Ek9 : YsnErhn
Beyaz Ek9 : murattini
Baya keyifli oldu dun gecee valla
bu aksam bende gelebilirim sonunda internet geldi evesaat söyleyin ona göre kendimi ayarlıyım ***** saat farkı
![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Normalde fix her aksam 23:00 - 23:15 gibi en az 3 araba cikiyoruz biz. Gelmek isteyen arkadaslar eklesin burdan id: YsnErhn yalniz bnde headset yok viber facebook falan iletisim sagliyoruz![]()
ben online ım
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Dün gece güzeldi bir kaç tur döndük, bir kaç tampon kırdık araç patlattık roll yaptık teşekkürler arkadaşlarYasin seninle dün denemedik
Gerçi ben sağa sola patlamaktan en az 2000ft yedim sizden de o ayrı mesele
bu akşam girersen bi deneyelim seninle bende şu s2k'yı bi göreyim hem.. Aracın ayarlarını yapmakta zorluk çekiyorum, oyuna pek aşina değilim çünkü
FOR US BY US
[/CENTER]
Dun gece keyifliydi yaaolur kardesim deneriz ben 11 gibi genelde aciyorum yalniz bnde kulaklik yok viber facebook vs uzerinden anlasiyoruz o na gore ayarlar gazlariz kardesim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)