Ben dusunuyorum![]()
İstinye Park D&R'da bolca mevcut Horizon ve Limited Edition Horizon. 169 ve 199 tl![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Standart şekilde 100 liradan fazla verilmez, limited edition alınabilir, ben 2 hafta içerisinde abd den getirteceğim kendime bir aksilik olmaz ise![]()
Burada ki fiyatın çok altına mı yoksa yakınlarında bir fiyata mı geliyor Limited?![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
forza 4ü L.E yapmak için oyundaki tüm paketleri ne kadara alabilirim?
Forza Motorsport 4 Limited Collector's Edition Xbox 360 2011 Spanish Version 885370308129 | eBay
linkteki fiyatı gecermi ?
not kargo 23 dolar.
OEM+
Bene geçen gün 4000puan aldım 75lira falandı galiba, onunla 6paket aldım season pass alarak daha alamadıklarım var.
Bir 4000puan daha gerekiyor sanırım hepsini almak için
@low
O zaman oyunu almak daha mantıklı![]()
OEM+
Cihazi daha hic internete baglamadiysaniz sorun olmaz zaten son updateleri yaptiktan sonra fw silinecektir makineden orjinal forza alip oynayabilirisiniz rahatca..bir de artik banlanma diye bisey kalmadi herkes fwli oynuyorama tabi ne zaman gelecegi belli olmaz ban doneminin
Audi S3 2.31.83 @İstanbul Park
Peugeot 308 ehdi 2.45.00 @İstanbulPark
Ds3 Racing 2.37.267 @İstanbulPark
Megane RS 250 Cup 2.27.00 @İstanbulPark
ban konusu internete bi kere bile bağladıysan cihazını zaten sisteme kaydettirmiş oluyorsun, sadece kurbanlık gibi ne zaman sıranın sana geleceğini bilmiyorsun. Ayrıca çok yeni oyunları oynamadığın sürece ban yemezsin. 06 dan beri fw'li cihazım var son 1 senedir live kullanmıyorum ama şimdiye kadar banlanmadım![]()
feel is everything
Beyler isteyene Horizon Limited Edition'u satabilirim
Sıfır fiyatı 199 TL.
Pazarlıklı 160
Pazarlıksız 150 tl ye vericem.
Bu arada, gold paket almamız lazım 4 te dimi netten oynayabilmek için
Bedava araç veriyorlarmı (sanki polo gti bedava eklendi diye duydum), biraz yardımcı olabilirmisiniz?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)