Bugün xbox geldi arkadaşımdan fakat eski makina sanırım beyaz olan fişi takıyorum taktığım gibi şalter atıyor adaptörle ilgili bir sorunmu acaba bilgisi olan varmı.Ve bu xboxda hdmı girişi yok sanırım hepsi aynımı ?
evet oyun içinde görüyorsun araçları , paketler falan .. bende direkt görünüyor live a bağlı olduğu zaman ...
ntsc oyunu zor sanırsam .. genelde pal oluyor ... fwli ise cihaz ntsc olarak internetten indirip diske yazabilirsiniz ... ben eskiden öyle yapıyordum
Ben hotmail.co.uk aldım gmail falan bakmadım hiç Türkiye adresime gold üyeliğimi aktif ettim bende sonra dedim mıçtık şimdi napıcazXbox online yardıma tıkladım yaklasık 45 dakika bekledim Nicole isimli bi calısanla canlı konusma gerçekleştirdik derdimi anlattım uk hesabıma adresimin devredilmesini rica ettim dlc paketlerimi indiremediğimi belirttim bana reedem cod yollayıp tr hesabımdaki gold üyeliğimi silin dedim aynen öyle yaptılar
![]()
Contact Us - Xbox.com
Bu sayfa değil mi?
Olmadı arayayım chat bölümünde kimse yok
Peki oyun kayıtları da mı gidiyor yeni mailden giriş yapınca forza ya?
Burdan soru sorulurmu bilmiyorum ama sorucambnm xbox fw li ,ben orjinale çevirmek ve sizin peşinize takılmak istiyorum.Bana maliyeti ne kadar olur (kulaklık,forza,12 aylık live,orjinale dönüm ücreti) ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)