oooo arcadecilere 700le viraj donenlere gun dogu
Oyun başlangıcında Viper ile otobanda yarıştırıyor arından toprak etapta bir yarış yaptırıyor.2yarış yaptırıyor sadece sonra toprak etapta ghost ile yarışılabiliyor fazla kurcalamadım demo bu kadar
Toprak etap zevkli,arcade tadında desemde virajları öyle 300le dönmek yok tabi
![]()
Valla aslına bakarsan senelerdir de arcade yarış oyununa elimi sürmedim, farklılık iyi olucakBende indiriyorum şuan
![]()
forza ile ilgili degil ama mic. pointle oyun olma olayini tarif etcek varmi.vpn felan kafayi yedirtti.
Bencede FH mükemmel değil free run olayı zevkli olabilir online oyuncularla. Forza Motorsport'un üstüne hala yok bence ama zaten ikisinin tarzı farklı sonuçta. İlerleyen zamanlarda ben tek bir şehirle kalmayacağını düşünüyorum oyunun o zaman zevkli olabilir işte.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Ülen löv raydır ona buna kaydır, senin yüzünden xbox 360 250gb slim aldım, 12 aylık gold üyelik aldım şuanda horizon demoyu indiriyorum, forza 4 de kargoda akşamüstüne doğru gelir elime. Yaktın, bitirdin, kuruttun olm beni.![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
la raydır, ben bağlantı sağlam olsun diye modeme ethernet kablosuyla bağladım xbox'ı ama oyun açınca ve arada sırada rastgele olarak xbox live disconnected oluyor, wifi'ya mı geçsem, başka kimsede oluyor mu bu ?
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Valla cat kablom biraz eskiydi belki ondan dedim ama wifi ile de var aynı problem. Opendns kullanıyorum modem üzerinden, belki ondan belki bulunduğum yerin interneti patates belki de xbox live'da geçici bir sorun vardı. Şuanda herşey yolunda. Level 7 bilem oldum.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)