benim gözümdede forza dışında para etmezde gta5 i o kadar bekledim oynayamıyorum deli etti bide bayada bölüm geçtim belki düzelir diye ps4 ü bekliycem artık hiç oynamayıpta.
Printable View
Ya zevkler renklere geliyor olay ama ben ps3 hayatta almam, xbox iyidir. :D
Oyuna dönelim;
Xbox oyuncuları ile ps3 oyuncuları socialclubta beraber gta5 oynayabiliyor mu?
online ağı , servis ağı falan filan bence xbox ps'den çok geride
slim mi sizdeki ? youtube da toz çıkarma videoları var bi dene istersen
bendekide slim , kasma yok , ancak oyun içinde belli ediyor kendini yani çok daha iyi görüntü sağlar oyun o yüzden ps3 'ü baya zorlamışlar diyorum
hatta hiç bi oyunda olmadığı kadar fan açtığını farketmişsinizdir :D
Ben xbox ta oynuorm ps3 tekileri gorebiliomuyum acaba yaa oyunu bitirdim online i bgun actim daha :D
Biraz erken bir sorulan bir soru olucak ama bu oyun ps4 de çıkıcakmı ? çünkü ps3 te kastığını duydum burdada yorumlara görede öyleymiş ps4 alacam çıktığı zaman biraz bekleyip ps4 için olanımı alim yoksa direk alimi birde tedirgin eden yanı ps4 ps3 ün oyunlarını oynamıcakmış bu yüzden iki tane aynı oyundan almak zorunda kalmim :)
takılma olayını ben hiç yaşamadım cihazlarla ilgili bir sıkıntı olabilir bence ?
ps4 çıkınca onada geçeriz yaw :D
bekli bi kıyak yaparlar indirimli falan upgrade yaparlar :D
takılma cd'den kaynaklıda olabilir değiştirip denemekte fayda var
aynen optik okuyucu cok çalışıyor cihazın optik okuyucusndan da yapabilir
evet hiç online olmayanlardan temizlik yapmam lazım :D
beyler Sultan RS yapmak için Stock sultanı nerden alıyorduk biri map fotosu koyabilirmi
Benimki fat mi bilmem ama slim olmadigi kesin 3 senelik falan cihaz 160gb lik ne story modda nede online da kasma hic yapmadi cd den oynuyorum cihazin icide bos sayilir aslinda.Bu arada su an online olanlar varsa psn lerini yazsin birazdan acmaya calisacagim biraz teror estirelim :D
yap ekle beni bekliyo olacağım :D
mapte nerde bilmiyorum ama köprü altında los santos customs var, o civarlarda olsa gerek
siz verin ben ekliyeyim
agahkoglu ekle senle güzel oluyor :D mission yapalım boş boş gezmeyelim ama :)
socialclub a da uye oldm Emirhansph
socialclub' da sıkıntılı sanırım
Ekledim herkezi ama sureli kopup duruyo hosttan tam gorev ortasinda zirtpirt kopuyorum ya deli olcam
techturkey'e başvurdum social club'dan eklerseniz sevinirim
ayrıca üye olan herkeside hemen hemen ekledim :)
Beyler müsaitseniz bu akşam oynayalım. Site dışından bir arkadaşım başvurdu bu arada tech crewine, kabul ederseniz sevinirim:)
Bende techturkeye başvurdum social clubdan benide eklerseniz sevinirim. :D
Bu arada psn hakansonmez
iddiadan aldığım parayla oyunu alacaktım parayı 1 günde yedim :D bakalım bayramda vurgun yaparsam kesin alıcam
kimse oynamıyor şu sıralar sanırım :D
ben oynuyorumda daha cok story takılıyorm ve hala daha aynı yerdeyım cozemedım gorev yok yapıcak karakter degısımıde yapmıyor :)
ya oyunu bitiremedim bitirsem
ya birde ben online başlarken karakterimi yaratmıştım çok güzel kendi kendine tipi kıyafetleri falan değişti oludumu size boyle birşey bu ilk zamanlarda :D
DraggerTR beni de ekleyin :)
mesajıma alıntı yaparak sonunda bulduğum çozumu yazıyım belki sorun yaşayan olur
M harfine normalde gittiğimde herhangi birşey olmuyordu ama forumlarda okuduğumdan yola çıkarak
oyuna girdiğimde ilk başta haritadan orayı işaretletim peşinden taksi çağırdım taksi ile hızlı bir biçimde oraya gittim kapıda inip gelince gorevi aldı :D
sanırım bi bug tarzı bir olay :D
ben sedat pekerin yegeniyim, beni almazsaniz crew'e kotu olur:
allterraintt