grafikler max payne ile paralel, aynı zamanın aynı yapımcılarından aynı oyun motoruyla yapıldı, eğer herhangi bi kasma olursa dünya büyüklüğünden olur o da ram e dayalı, 4 gb raminiz varsa ortalama iş görür :)
Printable View
grafikler max payne ile paralel, aynı zamanın aynı yapımcılarından aynı oyun motoruyla yapıldı, eğer herhangi bi kasma olursa dünya büyüklüğünden olur o da ram e dayalı, 4 gb raminiz varsa ortalama iş görür :)
pc icin ne zaman cıkıyor ?
banada davet atar msınız? psn: ugurdeveci
muhtemelen ince ayar yapılmasına izin verilmicektir port olduğundan.MAF AA texture vs. gibi.Ama oyun ağır işlemciye bakıyor
bi sorum olacak ama, pc serverları ile ps3 serverları aynımı? yani oyunu pc den oynayanla ps3 ten oynayanlar aynı serverda oynnayabiliyormu?
Beyler oyuna giriyorum birazdan, online olan varsa istek atın:)
online oynamak için ne yapmak gerekiyordu anlatında dalarım belki :D
psnde eklıyın benıde oynarken onlıne gorursenız davet atın
oyuna giriyorum gören olursa invite beklerim, görürsem atarım :D
social club a üyede olduk , nick: S.ozeren
ekleme falan var ise talepleri bekliyorum
psn'de :sametozeren
saglam kufrediyorum her girdigimde, ulan arkadas tum param kayboluyo bankaya yatirdigim?!?!, Karakter ucuyo vs vs...bu kadar bug olan bi oyun olamaz
Şu an Oyunda olanlar?
Arkadaşlar xbox ve ps oyuncuları aynı oyunu görebiliyor mu?
Socialclub hikayesine herhalde hepimiz aynı yere bağlanırız diye düşünüyorum, deneyen var mı?
benim ps3 te aşırı kasma var ısınma problemide yok ama 2 defa göz değişmişti önceden, oyundan soğuttu bıraktım. xbox la ps3 arasında çok fark var mı ona göre xbox a alıcam oyunu. yoksa ps3 te tamir edilebilecek bir problem mi var acaba? ps3 40gb ilk çıkanı bitmiş okeye dönüyo gibi cihaz ama kasmayı bu oyunda yaşadım ilk.
oyun ps3 ü baya bi zorluyor :) tam ps4 lük olmuş
Xbox kaymak gibi :D
Benim gözümde Xbox para etmez :) :)