Birazdan gelecegim demin yuzume baktin baktin sonra seni serverdan atti :) galiba gorev ve olay yapmayinca atiyor.Bide siz agahla neden birbirinizi olduruyordunuz ki :D
Printable View
Birazdan gelecegim demin yuzume baktin baktin sonra seni serverdan atti :) galiba gorev ve olay yapmayinca atiyor.Bide siz agahla neden birbirinizi olduruyordunuz ki :D
Agah trafiktede böylemi kullanıyorsun :D
Ömer pek laf dolaşıyor bende heves ettim alınır mı
ya beyler şuan %40 civarındayım şimdi açtım oyunu
1. si karakterlerim arasında geçiş yapmıyor sanırım şuan bu karakterdeki gorevi yapmak zorundayım
2. si haritada bir M var gorev olarak eve gidiyorum ordaki mavi ve yeşil M lere yaklaştığımda maviye giderdem micheal veya travor ile gelmemi soyluyor diğerine gelince bir hareket yok eve giriş zaten yapılamıyor
3. su turuncu soru işareti oraya gelincede bir haraket yok aynı duruyor denemediğim yol kalmadı :)
burda ne yapmam lazım valla sıkıldım don dolaş :)
http://imageshack.us/a/img843/6929/oeuu.jpg
http://imageshack.us/a/img513/2126/wyw3.jpg
http://imageshack.us/a/img94/2995/vr47.jpg
Bazen sirasina gore gitmek icin karakterine verdigi gorevi tamamlaman lazim gecis oncesi.M harfli yer maykilin evi cok takilma ona genede her adamla her harfe ugramaya calis eksik kalmasin.?isaretleri cok onemli degil sacma oyunlar gibi dusun sadece eglencelik ve toplam oyun bitirme yuzdeni etkiliyor ama bazen bayiyor.Bence direkt online da ceteye katil sen :)
Zero, socaialde isim ney? Eklim oyuna girince ayni swde oynariz yine, roll spec :D
Social cluba uye olmadim yekten online takiliyorum.Uye olunca direkt cete kuruyorsun :) rolling iyide sen dan dun gazliyorsun urkunc hareketler yapiyorsun :D zaten davet attigin an arkadasini servera aliyor ayni serverda olmasan bile gorev icin adam sec dediginde secebiliyorsun friend listten eklerim senide cagiririm gorev icin bazisi 2 kisiyle olacak gibi degil kalabalik lazim :)
çetemize katıl :D bi şekilde ulaşabileceğim yol yap :D görev istiyorum ben lowslow ömer free takılmayı seviyor, para kazanmak gibi amacı yok. bilmiyorki garibim ev almadan plan yapamazsın, plan yapmadan banka soyamazsın, banka soymadan paranın aküsüne koyamazsın :D gazlama konusunda sende benden aşağı değilsin :D
beni de ekleyin lütfen, çok acil gangsta hissetmek istiyorum :D
psn : sheyhzade
sc : sheyhzade
hay arkadaş hala yapıcak gorev bulamıyorum koca şehirde çıldırcam :D
%100 bitirince mount chilliad a gidin :))
bu arada beyler size oldumu bilmiyorum çolde terkedilmiş minibus buldum tam koştum yanına gittim birden bişeyler oldu bayıldım gozlerimi bir açtım donla tren rayındayım uzerime tren geliyor :D kılpayı kurtuldum bildiğin uzaylılar falan kaçırdı sanki euheuheu
Space parts mission dan gelen arabayı ACİLEN elden geçirmeleri gerek.Arkadaşım aracı almış garaja sokarken patetes olmuş.Sonra araç güm.Bu durumu yaşayan oldumu ?
ben bi şu askeri uçağı çalarken havaya uçuyorum birturlu çalamadım ateş ediyorlar kalkmadan patlıyorum :D
bu arada online bağlanamıyorum nedense oyuna normal giriyorum davet gondersenize
arkadaşlar ek olarak 12.00 .01.00 sularında adını unuttuğum bir dağın tepesinde GHOST çıkıyor.kanlı harflerle JACK yazıyor.Easter Egg sevenler için :)
o değilde ben hala ss koyduğum haldeyim gorev yok karakterler arası geçiş yok ne yapıcam lan ben :D
cok enteresan olaylar oluyor çokk :D
oraya frank ile giriceksin, hızlı bi araba al ve başın sıkışınca kişisel özelliğini kullan (sılovmoşın) :D içeride uçak pistinde 2 3 tur git gel yap ki dağılsın askerler, sonra hangar bul içinde uçak olan gir al çık :icon_tup: :D
haritanın sağında sudaki alttan 2. olan yarışa paralel yer :D:D
dene sürekli gidip, bana başka görevde olmuştu aynısı. başka zaman denedim oldu :D
ayrıca bu da bonus :D :D :D
los mantosdan özel olarak getirttiğim açı kitli aracım :D
http://n1310.hizliresim.com/1g/5/t9txk.jpg
oyunda çok fazla gizli olay var yavaş yavaş ortaya çıkıyor birçok şey gezerken vs oluyor
sabah tağ taş gezerken mafia çatışması ile karşılaştım hepsini indiridim 50bin doları cebe attım o sırada yerde surunen biri sen olu bi adamsın artık dedi sıktım kafaya yola bi çıktım peşimde ordu euheuheueh
bu aksam oynamak isteyen ekleyebilir:
allterraintt
not: bi yarim saate girerim, yemek yiorum
bu akşam giremem ama ekliyorum :)
şunu paylaşmadan edemicem yasakmı acaba ?
GTA V: UV Blueprint Map Hidden Black Light Secrets - In-depth Look - YouTube
şu oyundaki olayları anlatmak için erken arkadaşlar , lütfen konuşmayın henüz özelden yardım isteyin bitiren arkadaşlardan
bende oyunu hala oynuyorum bırakın süpriz kalsın bazı şeyler
suprızlerı anlatmakla bıtıremeyız onu gectım tam olarak anlatamıyoruz bıle :) suraya gıt su oluyor demesı zor degısık oyun :D
ps3 teki grafiklere bakılırsa
minimum 1gb 192 veya 256bit lik ekran kartı minimum c2duo işlemci ve 4gb ve ustu ram gerekicektir :)
max payne3 oynuyorsanız gta da sıkıntı olmıcak :)
maxpayne 3 rahat oynuyorum ben masa üstünde şimdi gta çıkınca rahat şekilde oynayabilcekmiyim beni güşündüren ekran kartım işin gerçeği 9500gt var yetmezse o yetmez diye güşünüyorum ama tabi çıkıp kurmadan bilemicez 4 gözle bekliyorum çıkmasını
9500gt oyunu açar ama biraz tokezler nekadar keyifle oynarsın o kısmı tartışılır