Bende bulamadım nerden arkadaş ekleyeceğimizidirek social club web sitesinden mi ekliyoruz acaba?
Real Cars, Real Roads.
bugun gelen güncellemeyle sanırım kendisi açıyor hesabı cep telefonuma psn den olan arkadaşlarım eklendi
beni ekleyin bir deneyelimonursumer olarak
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
bende kabul ettim, yalnız psn den atıyor sürekli. Yarında iş var ben yataryarın akşam oynayalım.
Tamamdır hallettim, nick veren Herkesi ekledimKarakus26 benimde oyunda ki ismim. Crew kurulmadıysa kuralım bir an önce, namımız yürüsün
![]()
Real Cars, Real Roads.
Tamam daveti bekliyorum o zaman. Aslında oyundayım şu an ama maalesef bağlanamıyorum online moda. Karakter oluşmaktan bıktım artık
Real Cars, Real Roads.
ben social club olayını hala çozmuş değilim euheuhe şu guncelleme geldi bişeyler oldu kendiliğinden karakte yarattım isim vs koydum şimdi bağlı gozukuyor da nick falan seçmedim ilk başta kendi isim atıyor sanırım
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
ikindi vakti denemiştim, karakter kurdum fakat oyuna bağlanamadım. rockstar'ın sunucusuna ağır yük binince kaldıramamış, sıkıntıyı gidereceklerini söylediler.
lütfen şurdan bi üyelik alsana, az bişi denicem
http://socialclub.rockstargames.com/games/gtav/
Solo mod'a girdim şimdi online'da. Akşam 6 gibi girdiğimde yarışa git dedi ama yarış yoktubakalım şu an durum ne
Real Cars, Real Roads.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)