akşamda yalan oldum , ama artık sistemi kurdum oynarım ara ara :D
elinizde ne arabalar var ? gt5 gibi yoğun oynamadığımdan garajım boş ona gore ring için hazırlık yapayım
Printable View
akşamda yalan oldum , ama artık sistemi kurdum oynarım ara ara :D
elinizde ne arabalar var ? gt5 gibi yoğun oynamadığımdan garajım boş ona gore ring için hazırlık yapayım
bende her ayarda araba var hemen hemen
lambo , corvette ,106 , typer , s2000 , rocco falan her klasmandan mutlaka 1 araba var. :) uyarım cogunluga :D
megane çok iyi gidiyor
Bende yalan oldum elektrikler gitti :(
oda var mı ya geleyim bende
Ring yapsak ya bir gece
Var mı gece oyuna giren. Gt5 ya da 6 ring yapalim
gt5 sanırım artık online oynanmıyor
Hadi ya uzun zamandır acmiyordum 5'i o zaman 6 yok mu oynayan ring yapalım
Hadi beyler alttan bakmayalım zaten Cumartesi gecesi evde kaldım :)
2 kişilik ring açalım kapışalım diyoruz, 2-3 tane ring versiyonu var,hepsinde de gece yarışıyoruz ula, bunu full gündüz spec yapamıyor muyuz beyler ?
bu arada fwd 'de olarak ep3 turbo stage 2 turbo ve diger modlarla + kilitle harika yürüyor , sökmek de lazım tabi :)
Niye ya ben gündüz de yarışıyorum ayarlarda var.
12 gb superslim makine aldım oyunun guncellemesı ıcın hafıza yetmıyor cıhaz bombos suan 9 bın kusur mb bos gozukuyor ama guncelleme ıcın 900 küsür mb daha lazım dıyor cozumu nedır bı bılen yardımcı olursa cok sevınırım...
2.5' bi laptop harddisk i alıp hafızasını artırcaksın sorun çözülcek :)
ya bende ps3 ü bi türlü tv ye bağlayamadım tv pioneer
anladım dostum peki bunu ben kendim yapabilir miyim ? bide sony tek bır oyunun bıle guncellemesını hafızasına alamıcak sekılde bı alet yapmıs anlamıs degılım.zaten bıtek bunu oynıcam onuda oynayamıyorum ne sacma degıl mı:)
edit : yani demek istedigim içini mi açıcaz aletın usb le falan mı arttıracagız?? çok teşekkür ederimm bu arada
Beyler sorun cozulmus bulunmakta dandik laptopumun hdd sini inat edip soktum playstationa taktm ayni sorundan muzdarip olan varsa kafasina takilani sorabilir...
2 kisi oynarken ring de sürekli hava aksam vs oluyor nasil degistirecegiz. Full gunduz ring oynayabilen var mi iki kişilikte