yok mu gt6 masterı biri ? :D
Printable View
yok mu gt6 masterı biri ? :D
Arkadaslar bende bi sorun daha cikti ps internete bagli bi sorun yok ps store falan aciliyor gran turismo 6ya girerken guncelleme istedi 1.09 , indirmeyi baslatiyorum yuzde 30larda falan 800233EF diye bi hata aliyorum guncelleme yapamadigimdanda online oynayamiyorum.dns degistirdim modem resetledim kapattm actm herseyi denedim hep ayni hata.2gundur deniyorum olmadi gitti bi fikri olan varsa cok sevinirim...baya arastirdim net bisey bulamadm hep yabanci forumlarda biseyler yazilmis,payday2de yasayanlar mevcut bi kac kiside gt6da yasamis...
Beyler ben bu oyunu bir türlü çalıştıramadım, multiman işlerinden anlayan varsa bi el atsın ya. hiç böyle bir şeyle kaşılaşmamıştım bir sürü oyun indirdim oynadım,bu namussuz çalışmadı bir türlü. Varmı bu işlerden anlayan bir arkadaşımız?
herkeze iyi eğlenceler ya ps3 den bıraz uzak kaldım bi kaç sorum olucak size
ne zamandır oynamıyordum gt 5 günceleme gelmiş günceledım gunceleme bıttı ondan sonra cevrım ıcı yarışlara gıremıyorum bu özelik artık gt5 yok dıyor öylemı gercekten:)
bıde gt6 almak ıstiyorum ıkı surumu var herhalde hangısını almalıyım
GT6 GRAN TURİSMO 6 TÜRKÇE PS3 OYUN GittiGidiyor'da 120662942
GT6 GRAN TURİSMO 6 ANNİVERSARY EDİTİON TÜRKÇ GittiGidiyor'da 120127106
hangisi dogru seçim olur cvplar ıcın şimdıden tsk edrım
Evet gt5 in artik online i yok gt6 da var
Nordschleife icin güzel bir golf r set up i yapan var mi? Cok ciddi zaman harcadım. 491 hp ye kadar cikardim. Sure olarak 7.20 ye kadar indim. Ayni süreyi ev arkadaşim rocco r ile yapıyor. Ring için prof bi set up arıyorum. Deli gibi kapisiyoruz. Gecmem lazim : )
Evet joystickle, ama tuşlarla degil, ortadaki yuvarlakla dümenleme yapıyorum:)
bugün Golf R ile biraz daha iyileştirdim,
7.10 yaptım, temiz bir 5 sn'si daha var gibi
Race kitli bir araçla denemedim, daily drive 421 hp Golf R : )
süren çok iyiymiş kardeşim :)
golf r ı merak ettim en kısa surede denicem bu arada ben g27 ile oynuyorum ister istemez zaman farkediyor :)
Golf r icin cok iyi bir tune set up yakaladim ;) rocco r ile fena kapisiyoruz ev ark.la tavsiye ediyorum :)
hemen bir golf r alıp ilk denememi yaptım gt6 da pistte ilk turum gt5 ten sonra aylardır oynamıyorum
setup on 3 arka 2 kamber, on normalden7cm arka4 cm düşük şanzımanım 310 top speed
difransiyel on 30 arka 70 nos 60
bu setupla oynamadan çok rahat 7 dk nın altına çekilebilir aracın ayarıyla oynayarak 6.50 ler falan gorulmesi mumkun
ama bu oyunda golf r ı hiç beğenmiyorum çok hissiz devir çeviriyor yürümüyor izlenimi veriyor
http://i.hizliresim.com/1jyZvA.jpg
ya aldık oyunu 4 aydır elimi degdirmiyorum napıp edip de baslasam tekrar keske..
Ben de baktım bayramda bir yere gidemiyorum, bari ps3 oyunu alıyım dedim.
Şimdi GT6 ya bakıyorum da. GT6 dan, GT6 Anniversary Edition ın ne farkı var?
edit, az önce gidip, GT6 Anniversary Editionoyunu aldım, mesai saati olduğu için eve gidip oynayamıyorum, akşam aynayacağım artık :)
Bu arada GT nin internet sitesine girdim, doğum tarihiniz de hangi araba üretilmiş se o arabayı hediye olarak veriyormuş. Bende şimdi ferrolara bakıyorum hangi tarihte üretildi, diye :D
Onur çok iyi süre , g27 rules tabi birazda, akşam ben de biraz kasacagım, joystick im le :)
7.12 görebildim maksimum, nos yok
GT6 alıp sıkılan oynamakdan vazgeçen varsa pm atabilrmi