eyvallah mehmet saolasn :)
alıyım ara sıra bende online oynayım diye düşünüyorum gt5de keyifliydi ara ara oynardık arkadaşlarla
Printable View
Arkadaşlar GT5 de ikinci el araba alabiliyorduk, GT6 da da var mı?
Beyler aranızda forza 5 ide online oynamış olan var mı? Xbox one mı alıyım ps4 mü ona göre seçicem :D
Aynen kardeşim, eski araçlar ucuzlar ya da daily drivelar,
Ben olsam ben de forza seçerdim bu arada :)
19.00 da cd taktim hala guncelleme yapıyor..
gt5 sunucuları kapadı mı ? güncelleme yapamıyorum, online oynayamıyorum. gt6 mı alalım illa :(
Onur dedikten sonra bende yine Golf r ile bir tur atayım demiştim . Ben de 3 ay önce ilk denediğimde ayarsız haliyle 7:01,601 yapmışım . şimdi ufak ayarla 4 saniye gelişti bu da benim liste;
http://i59.tinypic.com/2n66ej6.jpg
Race kitsiz sürelerimizi yayınlayalım da hafif bir kapışma ortamı olsun.
aynen biraz üzerinde çalışsak zaman iyileşebilir ozellikle şanzıman oranları çok kotu gibi geldi bana
bide onden downforce yapabiliceğimiz bir spolier imkanı olsa kesinlikle daha iyi sure yapılır yüksek suratte kafadan kayıyor :D
Bir de megane'ı debriyajsız deneyeyim ondan da iyi süre bekliyorum . Bu arada Audi TT hariç bütün turlar manuel debriyaj kullanılarak atıldı bir tek audi debriyaja izin vermiyor
oyun mu berbat ben mi önyargılıyım bilmiyorum ama gördüğüm kadarıyla çoğu arabayı cockpitten oynayamıyoruz. bu kodumun oyunu simülasyon değil mi ? cockpitten oynamadıktan sonra niye para veriyorum ben bu oyuna ? bi arabayı koymuslar 2002 model, aynısını bidaha koymuslar 2003 yazmıslar. opel koymuslar . bi de vauxhall koymuslar opeldeki araçları buraya koymuslar sonra bak efendim 1200 araç. ayrıca fit kullanıyorum ve cockpitten oynayınca ortam kararıyo neden acaba ?
Premimum araclar disinda kokpit yok cok ugrastiriyormus :D
Japonmarkalarinin tum model ve alt modelleri var ufak tefek farklari oluyor okadar