Husnu , thanks bro .şu listedeki 1184 numarali arabayi alip yukleyecegim gunu merakla bekliyorum![]()
Husnu , thanks bro .şu listedeki 1184 numarali arabayi alip yukleyecegim gunu merakla bekliyorum![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Merak ettiğin birşey varsa seve seve paylaşırım bildiğimi
Oyundaki tüm arabalar açık , eskisi gibi level gerektirmiyor ama satın alınıp kullanabiliyorsunuz. Eskiden gran turismo 4 de, arcade modunda fazlasıyla araba açıktı ve ordan deneyip sonradan kariyer modunda satın alma şansımız vardı. Bunda malesef öyle birşey yok. Gt5 dede yoktu. Eski sistemi geri getirebilirlerse şahane olur.
Oyundaki microtransaction ( gerçek parayla oyun içi kredi alma ) zımbırtısı yüzünden seasonal eventlerin verdiği para komik seviyelerde. Hiç bir şekildede artırılması düşünülmüyormuş firma tarafından. E tabi para nasıl kazanacaklar. Malesef gt5 de yapmadım , tonla insan yapıyordu ama gt6 da save editor yapmak zorundayım editor çıkınca. 20 milyonluk arabaları alacam diye aylarca oyun mu oynayalım. gt5 de 2 haftada seasonal yarışlardan toplanıyordu o para...bozulmamış para tuzağına düşmemiş bi bu oyun kalmıştı bunu da bozdular...
Öküz 40 yaşına da gelse öküzdür, zekanın mantığın derecesi yaş ilerledikçe artmıyor
akşam detaylı incelicem ama ilk izlenimleri güzel ozellikle kontrol daha iyi güzel olmuş gibi geldi bana
g27 yi daha bağlamadım onla daha iyi anlarım büyük ihtimalle
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Oyun geldi ama ing geldi yahu.Aldigim yerde turkce yaziyodu.Mesaj attim herife geri yollayacam.![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Cars: GT6
Tracks: GT6
Graphics: FM5
Controls: GT6
Career: GT6
AI: FM5
Online: GT6
Controller Support: GT6
Microtransactions: GT6
Loading: Neither
Destructoid'in incelemesine göre durum bu. adamlar eski nesille böyle başarılı bir oyun yaptılarsa tebrik etmek gerekir.
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Bolge kodu Pal.Oyunu acmadim geri yollayacam diye.Ama turkce oyunlarda uzerinde turkce stickeri oluyor.Bir de kutunun arkadaki aciklama turkce oluyor bende oyle degil malesef.![]()
Murat CANTÜRK
Renpar Sigorta
info@renpar.net
bende oyunu ilk açtığımda türkçe çıkmadı seçeneklerde ingilizce seçtim .. güncelleme vs yaptım sonra ayarlara girdim dil seçeneklerini baktım yeni dil seçenekleri yüklendi bir sonraki restart da seçiniz vs yazdı ama daha ps açmadım.. belki de geldi Türkçe
Oyle diyorsaniz dogrudur beyler.Satici ile bir goruseyim bakalim o nedicek.![]()
Murat CANTÜRK
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Hemen drift'i test ettim.
Şanzıman uzun,süspansiyon,diferansiyel ayarları stock.
Ayarsız araçla ancak bu kadar oluyor baya bir zorladı ama GT5'e göre çok kolay.
Biraz para kazanıp sağlam bir drift aracı yapıp bol bol video eklerim artık.
Link
Murat CANTÜRK
Renpar Sigorta
info@renpar.net
ben bu adamlara niye diye sormak istiyorum
Mazda MX-5 (NA) '89
gt6
602
Mazda MX-5 1.8 RS (NB, J) '98
gt6
603
Mazda MX-5 1600 NR-A (NB, J) '04
gt6
604
Mazda MX-5 1800 RS (NB, J) '00
gt6
605
Mazda MX-5 1800 RS (NB, J) '04
gt6
606
Mazda MX-5 J-Limited (NA, J) '91
gt6
607
Mazda MX-5 J-Limited II (NA, J) '93
gt6
608
Mazda MX-5 Miata (NA) '89
gt6
609
Mazda MX-5 Miata 1.8 RS (NB, J) '98
gt6
610
Mazda MX-5 Miata 1600 NR-A (NB, J) '04
gt6
611
Mazda MX-5 Miata 1800 RS (NB, J) '00
gt6
612
Mazda MX-5 Miata 1800 RS (NB, J) '04
gt6
613
Mazda MX-5 Miata J-Limited (NA, J) '91
gt6
614
Mazda MX-5 Miata J-Limited II (NA, J) '93
gt6
615
Mazda MX-5 Miata SR-Limited (NA, J) '97
gt6
616
Mazda MX-5 Miata S-Special Type I (NA, J) '95
gt6
617
Mazda MX-5 Miata VR-Limited (NA, J) '95
gt6
618
Mazda MX-5 Miata V-Special Type II (NA, J) '93
gt6
619
Mazda MX-5 SR-Limited (NA, J) '97
gt6
620
Mazda MX-5 S-Special Type I (NA, J) '95
gt6
621
Mazda MX-5 VR-Limited (NA, J) '95
gt6
622
Mazda MX-5 V-Special Type II (NA, J) '93
Bende 1-2 gündür oynuyorum, %15'li seviyelerdeyim şu an. Dil maalesef bendede ingilizce şu an, umarım düzelir. Yeni arabalar visual olarak güzel, fakat sesler halen tam olarak gerçekci değil. Daha gerçekci bir sürüş var oyunda, araçların tepkileri net ve güzel. Drift yapmak gt5'e göre daha kolay. Modifiye imkanları daha geniş gt5'e oranla fakat arkadaşlarında dediği gibi çok az para kazanılıyor. İlla oyun içi alım yaptıracaklar...
Beni en çok cezbeden şey ise; başlangıç videosunun başında, Senna'yı anmalarıBir Senna tutkunu olarak beni mest etti kesinlikle. İşin özü ben oyunu tavsiye ederim, güzel bir iş çıkarmış kazu.
Real Cars, Real Roads.
g27 ile daha gerçekçi olmuş bugun biraz oynadım başarılı gelişme var bide sesleri ve kaza vs efektlerini çozseler tam olucak
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Modifikasyonda ne gibi değişiklik yapmışlar ??
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)