akşamda yalan oldum , ama artık sistemi kurdum oynarım ara ara
elinizde ne arabalar var ? gt5 gibi yoğun oynamadığımdan garajım boş ona gore ring için hazırlık yapayım
akşamda yalan oldum , ama artık sistemi kurdum oynarım ara ara
elinizde ne arabalar var ? gt5 gibi yoğun oynamadığımdan garajım boş ona gore ring için hazırlık yapayım
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
bende her ayarda araba var hemen hemen
lambo , corvette ,106 , typer , s2000 , rocco falan her klasmandan mutlaka 1 araba var.uyarım cogunluga
![]()
megane çok iyi gidiyor
oda var mı ya geleyim bende
Ring yapsak ya bir gece
Var mı gece oyuna giren. Gt5 ya da 6 ring yapalim
gt5 sanırım artık online oynanmıyor
Hadi ya uzun zamandır acmiyordum 5'i o zaman 6 yok mu oynayan ring yapalım
Hadi beyler alttan bakmayalım zaten Cumartesi gecesi evde kaldım![]()
2 kişilik ring açalım kapışalım diyoruz, 2-3 tane ring versiyonu var,hepsinde de gece yarışıyoruz ula, bunu full gündüz spec yapamıyor muyuz beyler ?
bu arada fwd 'de olarak ep3 turbo stage 2 turbo ve diger modlarla + kilitle harika yürüyor , sökmek de lazım tabi![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Niye ya ben gündüz de yarışıyorum ayarlarda var.
ya bende ps3 ü bi türlü tv ye bağlayamadım tv pioneer
anladım dostum peki bunu ben kendim yapabilir miyim ? bide sony tek bır oyunun bıle guncellemesını hafızasına alamıcak sekılde bı alet yapmıs anlamıs degılım.zaten bıtek bunu oynıcam onuda oynayamıyorum ne sacma degıl mı
edit : yani demek istedigim içini mi açıcaz aletın usb le falan mı arttıracagız?? çok teşekkür ederimm bu arada
2 kisi oynarken ring de sürekli hava aksam vs oluyor nasil degistirecegiz. Full gunduz ring oynayabilen var mi iki kişilikte
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)