Ben de baktım bayramda bir yere gidemiyorum, bari ps3 oyunu alıyım dedim.
Şimdi GT6 ya bakıyorum da. GT6 dan, GT6 Anniversary Edition ın ne farkı var?
Printable View
Ben de baktım bayramda bir yere gidemiyorum, bari ps3 oyunu alıyım dedim.
Şimdi GT6 ya bakıyorum da. GT6 dan, GT6 Anniversary Edition ın ne farkı var?
edit, az önce gidip, GT6 Anniversary Editionoyunu aldım, mesai saati olduğu için eve gidip oynayamıyorum, akşam aynayacağım artık :)
Bu arada GT nin internet sitesine girdim, doğum tarihiniz de hangi araba üretilmiş se o arabayı hediye olarak veriyormuş. Bende şimdi ferrolara bakıyorum hangi tarihte üretildi, diye :D
Onur çok iyi süre , g27 rules tabi birazda, akşam ben de biraz kasacagım, joystick im le :)
7.12 görebildim maksimum, nos yok
GT6 alıp sıkılan oynamakdan vazgeçen varsa pm atabilrmi
Arkadaşlar GT5 de ikinci el araba alabiliyorduk, GT6 da da var mı?
Beyler aranızda forza 5 ide online oynamış olan var mı? Xbox one mı alıyım ps4 mü ona göre seçicem :D
Aynen kardeşim, eski araçlar ucuzlar ya da daily drivelar,
Ben olsam ben de forza seçerdim bu arada :)
19.00 da cd taktim hala guncelleme yapıyor..
gt5 sunucuları kapadı mı ? güncelleme yapamıyorum, online oynayamıyorum. gt6 mı alalım illa :(
Onur dedikten sonra bende yine Golf r ile bir tur atayım demiştim . Ben de 3 ay önce ilk denediğimde ayarsız haliyle 7:01,601 yapmışım . şimdi ufak ayarla 4 saniye gelişti bu da benim liste;
http://i59.tinypic.com/2n66ej6.jpg
Race kitsiz sürelerimizi yayınlayalım da hafif bir kapışma ortamı olsun.
aynen biraz üzerinde çalışsak zaman iyileşebilir ozellikle şanzıman oranları çok kotu gibi geldi bana
bide onden downforce yapabiliceğimiz bir spolier imkanı olsa kesinlikle daha iyi sure yapılır yüksek suratte kafadan kayıyor :D
Bir de megane'ı debriyajsız deneyeyim ondan da iyi süre bekliyorum . Bu arada Audi TT hariç bütün turlar manuel debriyaj kullanılarak atıldı bir tek audi debriyaja izin vermiyor
oyun mu berbat ben mi önyargılıyım bilmiyorum ama gördüğüm kadarıyla çoğu arabayı cockpitten oynayamıyoruz. bu kodumun oyunu simülasyon değil mi ? cockpitten oynamadıktan sonra niye para veriyorum ben bu oyuna ? bi arabayı koymuslar 2002 model, aynısını bidaha koymuslar 2003 yazmıslar. opel koymuslar . bi de vauxhall koymuslar opeldeki araçları buraya koymuslar sonra bak efendim 1200 araç. ayrıca fit kullanıyorum ve cockpitten oynayınca ortam kararıyo neden acaba ?
Premimum araclar disinda kokpit yok cok ugrastiriyormus :D
Japonmarkalarinin tum model ve alt modelleri var ufak tefek farklari oluyor okadar
arkadaşlar, şu oyun da arabanın farlarını nasıl açıyoruz ?
L3 'e bastığımız zaman selektör yakıyor ama far açmıyor.
joystickin üzerine basınca kısa-uzun apabiliyosun. sağdaki.
bi kaç sorum var çalıştım gazladım yanladım para kazandım m5 aldım ilk aracımı istediğim tadı vermedi satmak istedim teneke fiyatına bozuyorlar aracı eskiden (ps2) böle değildi sanki çok zarar olmuyordu ben mi yanlış hatırlıyorum
birde araç satın alırken inceliyorsun ya hani dıştan görüntü ile aracın içi inceleniyor mu ??
gt5 ve gt6 da araç satmayın ciddi zarar gt6 da çok oynama fırsatım olmadı ama gt5de garajımda tam hatırlamasamda 900-1000 kusur araç vardı :D
oda açsam gelen olurmu biraz oynamayı düşünüyorum :)
aç ben gelirim
Ben de gt6 arıyorum. Yarın kadıköye gideceğim bakmaya. Ama takas düşünen olursa ona da açığım. Elimde pes 2013, shift, gt5 gibi oyunlar var. Gerçi gt5 downgrade olur ama olsun. Belki düşünen olur. :D KAdıköyde 75 tlye sıfır satan varmış. O dükkana da bakacağım.
Hatta ps3 ve ps4 oyunları için takas konusu da açmalıyız bence.
ekleme : kadıköyden bi mağazadan aldım ben geçenlerde . bilmem ne edition aldım beraberinde 1 milyon kredi ve bi yığın araba verdi. onu alın mümkünse. 79 lira mı neydi.
ps4 için ne zman cıkacakmıs bilen varmı ????