Optimizasyon berbat ve sub-trick olayı mıdır ne halt ise duvara sıkıyorum adam ölüyor aynısı bana da oluyor şu an oynanamaz halde.
Optimizasyon berbat ve sub-trick olayı mıdır ne halt ise duvara sıkıyorum adam ölüyor aynısı bana da oluyor şu an oynanamaz halde.
Hileler bana mı denk geliyor sürekli?
Cümleten selamün aleykümarkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. 2017 senesinde yoğun şekilde cs oynuyormuşuz siz dostlarla fakat o zamanlar kullandığım hesabın telefon numarası mail adresi kullanıcı adı vs hiç hatırlamıyorum ve şu an o hesaba ulaşmam gerek.
En azından kullanıcı adımı hatırlasam oyun nickimi görsem belki bir yolunu buluru kurtarmak için, siz dostlardan ricam o dönemlerdeki hesabınızı hala kullanıyorsanız illaki birbirimizin arkadaş listesinde varızdır, ekran görüntüsü olur herhangi bir şey olur bana yardımcı olur musunuz çok önemli![]()
.
Profili techturkey grubunda buldum fakat ne eski mail ne de eski telefon numaralarını, daha doğrusu o hesaba kayıtlı olan maili vs. hatırlamadığımdan dolayı hesaba ulaşamıyorum. Steam destek de dekont falan istiyor ama o zaman herhangi bir banka alışverişim olmamıştı, gözümün önünde hesaba ulaşamıyorum kısmet![]()
.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)