1.6 kadar keyif vermedi bana.Bi süre oynadım keyifli map ve görevleri var ama yine de ne bileyim grafik sevdalısı değilim diye olabilir belki.
1.6 kadar keyif vermedi bana.Bi süre oynadım keyifli map ve görevleri var ama yine de ne bileyim grafik sevdalısı değilim diye olabilir belki.
- Doğruları konuştuğundan dolayı hüküm giymiş user.
Takaslama işi biraz risklidir.çakal çok fazla ve napıyolarsa itemi elinden alıverıyolarbaşıma gelmedi ama pek güvenmem hatta hiç yapmadım arkadaşlarım dısında.
Onun dısında pub veya maçlara girdikçe şansına silah atıyo ama nadiren güzel atar.kutuyu satışa çıkar o şekilde silah bakabılırsın marketten.
arkadaşlar rütbe farketmez maksat beraber maç atalımher akşam 2-3 map atıyoruz
Yeni bıçakları tanıtan bir video buldum.Bıçaklar gerçekten oyunun en elit silahları.Fiyatları genelde 70$dan başlayıp 600$'a kadar çıkıyor..
Yine güncel silahlarımı ve fiyatlarını ekledim.Herkesin zevkine göre silahlar pazarda mevcut.Birkaçını kutudan düşürdüm,birkaçını satın aldım yine.
Benim bıçağım,
Gut Knife | Crimson Web 155$
M4A1-S | Dark Water Stattrak™ 16$
USP-S | Orion 12$
AK-47 | Fire Serpent 55$
Bıçakların tanıtım videosu üste eklemeyi unutmuşum;
nick : rebeloghy , oyun indi sayılır geliyorum ben de3.75 dolardan ne akla hizmet almadıysam şimdi 14.99
![]()
-Fırat
Steam Community :: Group :: TECHTURKEY
KAÇ ZAMAN ÖNCE yazmıştım grubuda ekledim buyrun beni eklemek isteyen olursa buda profilim
Steam Community :: -ER-
insan bi kaç farklı silah paketide koyar hep aynı silahlar baydı artık. g36c,scar,ak101 filan olsa artık..
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Oynayan varda hiç bir araya gelmek nasip olmadı![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)