Tabi alışmak lazım. Smoke, shoot tricklerine. Nova serisi zorlanır çünkü kutular saklanmaya elverişli değil
Var mı oyun ?
Dış Güçlerin Oyuncağı Olan Karanlık Bir Kişi,
Ülkemizin Geleceği, Milletimizin ve Ordumuzun Şerefli Üyeleriyle Oynayamaz...
Steam Community :: burakcoskun
Nova1'den MG2'ye kadar olan arkadaşlarla oynarız.
Bazen 3 bazen 5 kişi maça giriyoruz. Lobimiz klimalıdır bekleriz
Kankacım dün başımıza geleni anlatayım.
Yeni hesap açtım nova4 yaptım 16 saat oynamam var ve hesap seçkin değil. Bi maça girdik adamlar hile çıktı. dal yaprak botket diğer seçkin hesabınla gir sövdürtme kendine dedi. Peki dedim girdim hesapla
hepimiz seçkiniz önce maç bulamadı. Sonra inferno buldu karşı takım oyuncusu gelmedi. Sonra d2 buldu yine karşı takım oyuncusu gelmedi. 3. maçta yine d2 geldi maça başladık adamlar hilenin kralı direkt. Görmeden dönüp vurmalar falan. Ondan ötürü esiii alıcaz
Artık fps sorunum yok, görüyorum aranızda hala beni friend list'e eklemeyenleriniz var. Seri şekilde ekliyelim beyler d2,inferno,cache,mirage,overpass,italy (selam Erel),cobblestone hepsine girerim.
Steam Community :: burakcoskun
YasinM3 is back!
ucan kacana herkese gider
91' E34 M50B30 Avus blue
98' E36Cp Cosmosschwarz
05' E46Touring Titan silver
08' E90 335D Sapphire black
02' E46 M3 Individual Cabriolet
Esea geçince'de ara sıra hile geliyor. Haberiniz olsunRütbeniz supreme altı ise esea ağır gelir
Coğrafya kaderdir
Akşam 8 den sonra gelen herkesle A site dan longa kadar 2 de 80 basarız....
Steam Community :: JDM
Dün lobiye bi eleman aldık rank bizden düşük haliyle oyunu sonuncu bitirdi ve kill farkı ile. Oyun sonu Bravo Operasyon kasası düştü çocuğa. Şok oldum![]()
#NeMutluTÜRKÜMDiyene!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)