Yol tutuş süper ama acele ile yaptım ve şanzımanı kısaltmayı unuttum. 2. vites 180 ile gidiyodum ve fren yapmak ölümdü benim için çünki aracı kompresöre bindiremiyodum o yüzden erken fren yapmak zorundaydım. Tork çok az. Maalesef her aracı alamıyoruz önden çekiş 285 max hp ve 1.100 min ağırlık olmak zorunda![]()
Xbox Live ID : NickHaulden
Rizörvıd for upload videos
Yok o sorunu hacim büyütmeyerek çözdüm araç 1.6 standar motor 210 kw 1.101 kg race tipi lastik, roll cage, geniş taban, forza 4 front bumper ve spoiler ile viraj dönüşü tavan yaptırdım ama şanzıman uzun olduğundan motor freni kullanamadım. Şimdi videoları yüklüyorum izlersiniz.
yaw oldu mu bu şimdi
ne zaman başlıyosnuz bilmiyorum fakat murattini dikkat edin adam hep rivallerde liste başı oynuyo(ben foruma üye oldugunu bılmıyodum sımdı gordum bu arada
)
onun harici live almicaktım yaz geldi diye fakat belki 1aylık alıp dahil olabilirim.
- K -
________
Dr.Ecu
olum biz roll yaparız ender senle en sondan gidip uaxhsauxauhxa bşver yarışı auauauh
gece bakıcam kanka olmadı yarın falan alırım heralde
biri bana araç specleri neler olcak vs yazabilri mi ? bide şahsen ben fwd kullanamıyorum rwd alsam olmazmı![]()
düzeltme
ender nediryaa geçengunde burağa buğramıne dedim noluyo bana yaa önder o önder![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)