hahaha saka biyana kndi setupimla 40lara inebilmistim caktim hemen storedan setupi hop 39 tek turda auahaau
setup ypmktn cogerim solmustu benki pist donmekten nefret eden adamim uahaua
hadi varmi roll yapcak e36 tozlandi garajda hahaha r3 klasmanina kdr sikarim s ile auahaua
- K -
________
Dr.Ecu
Beni de yazın
Hatta bu gece de girelim hazır onur da gelmiş biraz yarışalım stock da olsa
Şu porsche paketi, güzel dlcleri falan da indireyim bari forza4 canlandırıyorsak.
bendemi girsem acaba![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
neyse dragger gircekmis ben yokum arkdslar uzun sjre a.e.olun
yavuzu yazmayin carpar cirkefe yatar sora fren tjtmadi kol bozuk die uahaauah
- K -
________
Dr.Ecu
fwd kafadan cok kahiyoya nefret ediorjmda rwd yasaksa vardir bir bjlinen (kjlanamayan cok sanirim)
ztn bi iddaam yok sivrilik yapmiim takilkrz iste : )
- K -
________
Dr.Ecu
olum eskiden vakit bolduşimdi forzayı bile taa gece girebiliyorum
ps mekanı cennet olsun
ekleme ;
kanka sıfır kaza ise ok sıkıntı yok maşallah maşallahşu rivalde beni geçinde az daha kasıyım turnuvaya kadar elim alışsın gavurlara sardım friendlist bitti diye
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
lotusumu cıkarttırma garajdan 200e kadar alayı gelsin![]()
brakeboost akar
bu arada konuya döncek olursak kuralları birisi düzgünce yazsada araba yapsam şahsen(herkes sureklı oynuyo gordugum kadarıyl)
ben ayda yılda 1 gırıyodum zaten+ uzun zmndır oynamayınca topluluk kaynaşmadan uzak kaldım
A600 mü sınır ?
+ kilo hp oranı yanlışım yoksa eeğer
- K -
________
Dr.Ecu
Evet araçlar a sınıfı olacak buda demek oluyor ki 500 ile 600 arasında bir puanı olacak. Dediğim gibi ilk yarışta hangi aracı alacaksanız kupa boyunca aynı araba ile yarışmanız gerekmektedir. Bunun dışında ilk post taki kurallar geçerlidir. Kafanıza takılan bir şey olursa cuma günü partiyi kurduğumuzda sorarsınız![]()
ok o zmn şimdiden soruyim benim alıştırma vs tarzında bir imkanım yok çünkü.
kilo sınırını aşabiliyomuyuz sorun var mı o konuda ? şimdiden soruyimda araba yapıcam anca 3gün içinde..
- K -
________
Dr.Ecu
yandıkyaa kurallara bak![]()
neyse en arkadan geliirm ben
yarış bitince süreyi 1dakka yapında bitirebiliyim bari
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)