User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
87 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Ps4 mü Xbox One mı ?

facia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yılda 99TL vererek her ay 2 full sürüm oyun oynayabilirisiniz... Bu bile PSN i Live den daha çarpıcı yapar... saydığınız exclusivelere lafım yok ... Bende de hem xbox hemde ps var ancak forza haricinde xbox ı açmıyorum. Multiplatformlar da dahil olmak üzere diğer oyunlarıda hep ps de oynuyorum. Xbox iyi hoş ama TR için değil özellikle one ile getirdikleri birçok özellik tamamen abd kullanıcı kitlesini hedefliyor...

Grafik kalitesi olarak herkes xbox demiş ama ben hala bir uncharted3 kalitesinde oyun göremedim xbox da...
    Multiplatform oyunlar Xbox da daha iyi demesin kimse o ps3 ilk çıktığı zamanlardaki konsolun farklı mimarisinden kaynaklı port etme sıkıntılarındandı. Son yıllarda çıkan oyunlarda böyle bir fark kalmadı.

one ve ps4 ikisinide henüz temin etmediğimden yorum yapmak istemiyorum ancak muhtemelen ilk önce ps4 alırım daha sonra one'ı temin ederim gibi geliyor. NE zaman ki MS Türkiye'ye önem verir aleti resmi yollardan satar. Türkçe oyun geliştirir o zaman xbox one bizler için alternatif olur...

O sebeple körü körüne bir konsol savunmak anlamsız geliyor ... BU yaşta fanboyluk yapmanında anlamı yok...

Ayrıca herhangi bir smart Tv'nin yapabildiklerini bu cihazlara özellik olarak sunan MS'i de kınıyorum... bunlara para harcıcaklarına adam gibi exclusive geliştirtsinler...
    Everyday I ** Çapulling!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .CaNeR. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cok daha kaliteli,daha cok aktivite secenegi,hacklenmeyen altyapi,surekli bakim derdi yok.Oyun verme konusunda microsoft biraz cimri kabul ediyorum.Ucret konusunada gelince kaliteli hizmet icin ucret istemeleri normal.Live uzerinde cok ugrasiyorlar cunku.En basiti ps3 te party chat olayi yoktu Bu bile basli basina tercih sebebi.Zaten bircok kisi gorebilirsiniz sadece live icin xbox secen
    Diyorum işte ikisini de kullanıyorum ama elle tutulan birşey göremiyorum ki gercekten yıllardır kullanıyorum . Hacklenmeyen demişsin evet bir kere hacklendi bir daha olacagını sanmıyorum . Aktivite demişsin ama ne gibi aktiviteler yapıyorsun bilmiyorum, kaliteli hizmet demişsin somut birşey göremedim. Taraf tutmuyorum yoktu demişsin artık olduğuna göre o da eksin değil.

Ayrıca Facia'ya katılıyorum tamamen USA pazarına yönelik. Katılmadığım konu da xbox'ta da çok iyi oyunlar var ya yapma şimdi. Dip not xbox'ı sırf halo için almıştım hala da oynuyorum onun bir eşi de PS için yok

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla kndi adima xbox one aldim ayda 1 oynuyorum eskisi kadar vaktim yok ama

Eski playstationciyim ve arabaci adamim elin japonlariyla amerikalilarinin yaptigi oyun makineleri icin fanboy luk yapmam ps3 vs xbox 360 da bile en basitinden pes oynasan xbox da grafik daha iyiydi ps4 daha dunya gozuyle gormedim ama ona bisi diemiycem
    Team PAŞAOĞLU

Caner B. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ufuksaracci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Diyorum işte ikisini de kullanıyorum ama elle tutulan birşey göremiyorum ki gercekten yıllardır kullanıyorum . Hacklenmeyen demişsin evet bir kere hacklendi bir daha olacagını sanmıyorum . Aktivite demişsin ama ne gibi aktiviteler yapıyorsun bilmiyorum, kaliteli hizmet demişsin somut birşey göremedim. Taraf tutmuyorum yoktu demişsin artık olduğuna göre o da eksin değil.

Ayrıca Facia'ya katılıyorum tamamen USA pazarına yönelik. Katılmadığım konu da xbox'ta da çok iyi oyunlar var ya yapma şimdi. Dip not xbox'ı sırf halo için almıştım hala da oynuyorum onun bir eşi de PS için yok
    Suan cok yorgunum ve diger artilar aklima gelmiyor cidden Saglam kafayla dusunmek lazim.Internette karsilastirma konulari vardir onlar acilip incelenebilir.Live in ustunlugunun kabul edileceginden kesinlikle eminim.Usa pazarina yonelik oldugu da biraz hikaye.Ip vs ile halledelip tum uygulamalardan yararlanilabiliyor.Bir de aklima geldi xbox one da ozellik olarak uydu alicisi xbox one a baglanabiliyor.Tv izlerken oyun izlenebiliyor.Bir de oyun oynarken skype da goruntulu konusma olayi var

Halo zaten ayri bir efsane.Ozellikle Reach favorim multi acisindan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı facia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yılda 99TL vererek her ay 2 full sürüm oyun oynayabilirisiniz... Bu bile PSN i Live den daha çarpıcı yapar... saydığınız exclusivelere lafım yok ... Bende de hem xbox hemde ps var ancak forza haricinde xbox ı açmıyorum. Multiplatformlar da dahil olmak üzere diğer oyunlarıda hep ps de oynuyorum. Xbox iyi hoş ama TR için değil özellikle one ile getirdikleri birçok özellik tamamen abd kullanıcı kitlesini hedefliyor...

Grafik kalitesi olarak herkes xbox demiş ama ben hala bir uncharted3 kalitesinde oyun göremedim xbox da...
    Multiplatform oyunlar Xbox da daha iyi demesin kimse o ps3 ilk çıktığı zamanlardaki konsolun farklı mimarisinden kaynaklı port etme sıkıntılarındandı. Son yıllarda çıkan oyunlarda böyle bir fark kalmadı.

one ve ps4 ikisinide henüz temin etmediğimden yorum yapmak istemiyorum ancak muhtemelen ilk önce ps4 alırım daha sonra one'ı temin ederim gibi geliyor. NE zaman ki MS Türkiye'ye önem verir aleti resmi yollardan satar. Türkçe oyun geliştirir o zaman xbox one bizler için alternatif olur...

O sebeple körü körüne bir konsol savunmak anlamsız geliyor ... BU yaşta fanboyluk yapmanında anlamı yok...

Ayrıca herhangi bir smart Tv'nin yapabildiklerini bu cihazlara özellik olarak sunan MS'i de kınıyorum... bunlara para harcıcaklarına adam gibi exclusive geliştirtsinler...
    Xbox one eylul de resmi satisla turkiye de cikacak abi.Turkce menu yapilir muhtemelen ancak turkce oyunun ille de olsun denmesini anlamiyorum.Bence tercih sebebi olacak bir konu degil

Koru korune savunmak degil tabiki yillarca ps kullandim.x360 da kullandim simdi one kullaniyorum.Bu tartismalar tabiki oldukca uzar gider sonu gelmez.En guzeli kim neyi seviyorsa onu kullansin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En güzeli imkan var ise iki sistemi de alıp tüm nimetlerinden faydanlanmak. One şu anda oyun açısından bence fersah fersah önde Ps4'ün tüm oyunlar PS3 bozması. Henüz işte bu be dedirtecek bir oyun yok PS4'te ama Forza 5 bile yeter ONE için .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ufuksaracci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    En güzeli imkan var ise iki sistemi de alıp tüm nimetlerinden faydanlanmak. One şu anda oyun açısından bence fersah fersah önde Ps4'ün tüm oyunlar PS3 bozması. Henüz işte bu be dedirtecek bir oyun yok PS4'te ama Forza 5 bile yeter ONE için .
    Her noktasina katiliyorum.Benim de acikcasi xbox tercih sebeplerim forza ve halo

Umut melek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    15 Sene ps oynadım forza için 2012 yazında xbox 360 slim kasa almıştım tüm oyunları oynadım oynuyorum ps de falan aynı oyunları xbox da oynadım tarafsız biriyim bn harbiden xbox da daha kaliteli görüntü gördüm Suan one kullanıyorum forza olsun ryse son of rome fifa14 call of duty falan ps4 te var ama xbox ın görüntü kalitesi yok ps de ınternetmis multimis bilmem neymis bn pek onlara bakmam bilmem de zaten amacım oyun ve o oyunda en iyi görüntüyü zevki keyfi almak görmek yani dostlar tabiki fun olayı değil bu gördüğümü söylüyorum arkadaşlara da katılıyorum kim neyi seviyorsa onla mutludur zaten ama şurada bi gerçek var bu site türkiyenin en saglam arabacilarini barındırıyor burda ve hepimizin araba sevdası birdir tartışılmaz ve bu sebepten dolayı forza yı oynamayan arkadaşlara söylüyorum sadece bir kere oynayın eminim ps.nizi satıp geçersiniz. .. kendimden biliyorum 15 sene.ps.oynadım xbox a gectim ve ck.fark.gördüm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ps4'ü xbox one ile kıyaslamak isteyen lütfen ps4'te infamous oynasın. Onun haricinde söylendiği gibi diğer oyunlar eski sistemlerden bozma pek fark teşkil etmiyor fakat bu durum xbox one içinde öyle şu an için xbox one forza ryse ve dead risingle ile önde ama ps4 driveclub, the order gibi oyunlarla bir çıkış yapacaktır. Ben iki cihazı da evimde kullanıyorum ve gerçekten ne hız ne grafik olarak hiç bir fark yok. Ama şu bir gerçek ps4'ün donanımının üstünlüğünü ve daha yerli bir cihaz olduğunu kabul etmek gerekir. Ve şu an xbox one'ın grafikleri daha iyi diyenlerin bu kanıya nereden vardıklarını merak ediyorum. Marka fanatikliği yapmaya gerek yok. Herkes aldığı cihazı övüyor. Ben bu duruma düşmemek için iki cihazı da aldım artısını eksisini söylüyorum şu an için xbox forza 5 ve kinect ile benim gözümde daha önde...

s2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anladığım kadarıyla biri mercedes biri bmw
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Halka kapılarımız sonuna kadar açık Ama bu demek değilki evimize misafir gelen adamın salona sıçmasına izin veiririz .
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +35 doktorunki kısmı parasaldır doktor tripod değil reklam olmasın

facia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .CaNeR. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Xbox one eylul de resmi satisla turkiye de cikacak abi.Turkce menu yapilir muhtemelen ancak turkce oyunun ille de olsun denmesini anlamiyorum.Bence tercih sebebi olacak bir konu degil

Koru korune savunmak degil tabiki yillarca ps kullandim.x360 da kullandim simdi one kullaniyorum.Bu tartismalar tabiki oldukca uzar gider sonu gelmez.En guzeli kim neyi seviyorsa onu kullansin
    Neden tercih sebebi olmasın ki? Exclusive oyunlarını en azından Türkçe olarak çıkarabilirler PS yapıyor bunu MS niye yapmasın? ...
    Everyday I ** Çapulling!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Türkçe oyun çok zevkli oluyor ya. Uncharted'da kusura bakma ama senin deden tam bir götmüş demesi beni benden almıştı

İug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer Exc. oyunlar değilde daha çok ortak oyunlar oynuyorsanız ben ps4 derim. Sebebi ise donanımının ve bununla beraber görüntü kalitesinin xbox a göre 1 tık ileri olduğu. Zaten bunu sayesinde satışlarını katladı bütün dünyada. Ama Forza Halo vb. gibi xbox a özel oyunlar oynuyorsanız xbox mantıklı olacaktır. Burada xbox one ile ps4ten bahsediyorum, 360 ve ps3 kıstas değil.

Volkann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence xbox özellikle forza için
    99' ZN 106 GTİ
    14' SC İBİZA CUPRA
    94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
    16' FK2 TYPE-R

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elim de Garanti bankasından kazanılmış , TEKNOSA da geçerlik 300 TL lik indirim mevcut. 200 TL ye satmayı düşünüyorum, ilgilenen olursa pm atabilir

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    XBOX one 300 TL indirim Kodu

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Banada geldi indirim kodu ilgilenmek isteyen ulaşsın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben one çıkana kadar xbox cıydım ancak boyut ve performansdan ötürü bu nesil ps4 daha mantıklı bir seçim

Burak-Akın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu çok yararlı olmuş. Haftaya ps4 alicaktim simdi xbox dusunuyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)