Eskiden xbox daha ucuzdu şimdi vicdansızlar aynı para yapmış ilk ps4 alıp gta5-uncharted4-witcher 3-projct car için ps4 alacam daha sonrada içimde kaldığı için sırf forza için alabilirsem xbox![]()
Dün D&R Da forzaHorizon2 Denedim 45dk kadarSabahtan beri de Youtube'da videolarını izliyorum. Kararım kesin 2Hafta içerisinde Xbox one Ve ForzaHorizon2 Alıyorum.
Ben xbox one aldım çok çok memnunum ps4 de oynadım arkadaşlarımda ama xbox joystick olarak bile çok kaliteli geliyor bana ps4 e göre. Forza oynamak bile xbox almak için çok büyük bir faktör oluyor.
Nasipse hem PS4 hem Xbox alıcam bu yaz sonu2side en üst seviyedeki konsollar
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
PS4 alırsanız kendi kendinize XBOX1 alırsanız her akşam Techten 8 10 kişiyle oyun oynarsınız, fark bu![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Xbox Live ID : Erollar
Beyler merhaba ps4 almayi düşünüyorum ama 500 gb ila 1 TB arasında kararsız kaldım. 1 tb olan + fifa 2016 hediye ediliyor 1.499 tl fiyati var birde sıfır kutu içerisinde 1 kol mu 2 kol standart olarak mı çıkıyor yoksa +1 kol biz mi alıyoruz? Kullanan arkadaşlar +,- yorumlarini paylaşabilir mi ? 7/24 oyun oynamak gibi bir durumum yok hafta içi 2 saat hafta sonu 3 saat belki.
tüm paketlerin içerisinde 1 kol var , yanında 2. kol hediyesi yok ise senın alman gerekli
500gb hiç mantıklı değil , ozellikle storeden alışveriş yapmaya başladıktan sonra kesinlikle yetmiyor, oyunlarda ciddi yer kaplıyor eskisi gibi değil
şuan benim xbox 500gb ve %75 doldu bile
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Xbox tavsiye ederim, ps4 pişmanlıktır![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
bende sizin gibi bir ikilemde idim, biraz bir araştırma yapmıştım almadan önce.
1tb lik seri chassis b yani cuh-1116 bunlarda sadece HDD 500 lük yerine 1tb ile değişmiş yani yepyeni bir alet değil.Eski B serisinden bi konsolun 500gb lık hdd'sini 1tb lık ile değiştirmişler tekrardan satıyorlar.
500 gb'lık versiyondan aldım. Alırken dikkat edin, sonu Cuh-1216 olacak, paketin ön sağ altında yazıyordu sanırım.
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
Ben de bugün xbox one alıcam fakat forza 6 ile horizon 2 arasında kaldım online hangisi daha zevkli olur
Her ikiside zevkli.Horizon 2 arcade tarzı. Şu an xbox live da indirimli olarak satılıyor. Forza 6 alman daha iyi olucaktır. Konumuzuda bir incele
http://www.techturkey.com/forum/oyun...light=Xbox+ONE
Xbox Live ID : Erollar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)