Milletin birbirini sopayla birbirini kovalaması an meselesi. Vay sen benim pokumanıma nasıl kıydın vs..
Printable View
Milletin birbirini sopayla birbirini kovalaması an meselesi. Vay sen benim pokumanıma nasıl kıydın vs..
Arabayla 10-20 km ile gezince sıkıntı olmuyor , hem yumurta için faydalı hemde pokemonları yakalayabiliyorsunuz.
Evde veya ofiste sabit oynayıp pokemon bulamayanlar , itemsdan incence atıp 30 dk boyunca ortalama 5-7 arası pokemon yakalayabilir.
Pokestoplarda lure module görürseniz yine 30 dk boyunca 5-7 arası pokemonlar geliyor. Benim evimin yakınında 6-7 pokestop yanyana var. Dün gece aynı anda 5 tanesinde de lure module vardı , parkta 50 kişiye yakın pokemon oynuyordu :) 1 günde 110 tane pokemon yakaladım , level 10 oldu :)
şimdi indirdim bakalım ne olacak :D böyle oyunların sayısı artmalı insanlar hareket etsin biraz
Sezgin kanki hahah iş cıkısı bi ordan geçiyim ben en iyisi :D
Ya o bu değilde şu yarasamsı Zubat nedir belam oldu başka pokemon yok sanki zırt pırt o çıkıyor
Nintendo Ltd Grafi
Oyun değil ama hisseleri ilgimi çekti ne yükseliş yapmış be
Buldum buldum ya konum ayarları haste konum açıkmış geliştirici özelliklerde ondan yapıyormuş kapattım düzeltdi
Siz şimdi telefonun kamerası açık, sokakta gezerek pokemon mu arıyosunuz :hehe::hehe::hehe:
Aaa iyiymis ama iphone bende. Bunda da var mi acep denk gelirsem bakim millete rezil olmayalim :D
Ben bi İSTWEST e gideim PokeStop var :D
bulunduğum bölgede pokemon çıkarsa ekran kapalı olunca titrermi ? yada ekran kilitli olsa ? Kafamda deli sorular :soru::soru::soru: