iPhoneda da var aynı özellik. Tam pokemon çıktığı zaman seçilebiliyor.
Printable View
telefonu hafif dık açıyla tutunca ekran kararıyor sadece POKEMONGO yazıyor. Düz tutunca normale dönüyor. Sanırım battery saver özelliği falan ?
abi şu pokestop ta napacaz dikilcezmi yanında biri hayrına söylesin :D
Sezgin buarada ben fake gps'le geldim yanına deminde pentagondaydım fena oralar :hehe:
koca koca yaşını başını almış insanların yaptığı işlere bak ..
Not : bu skirqtıl odanın içinde dört dönüyor yakalayamadım bir türlü..
kanka ilk ckanı indiriosun konumu belirleyip start a bas 5-10 saniye sonra stopde oyunu arka plandan geri aç hop ordasın :D. ama benim şu stoplarla bi alıp veremedigm var heralde yemiyor namussuz yoksa senin ordan 2 pokemon caldımda geldim :D
Fake gps de uzun süre açmayın diyorlar , banlanma riski varmış sanırım. Ben iphonedan oynadığım için nasıl yapıldığını bilmiyorum, ekşide yazmışlar. Pokestoplarda yanına gidince üstüne tıklıyorsun , ortada resim çıkıyor yuvarlak , onu çevirince hediyeler veriyor . 10 dkda bir gidip alabiliyorsun. Mavi renk olması lazım , mor renkse almışsındır 10 dk sonra maviye dönüyor tekrar.
Sabit bir yere gelince çok sıkıcı oluyor. Sabitken oynanmıyor mu bu, çıkmıyor mu bir yerlerden bir şeyler ?
Not: İş-ev arası 10 dk lık yolu köşebaşları ve park kenarlarında takılarak 45 dk da geldim. Parkta çocuklar ellerinde telefonla arıyorlardı, utandım mk. Ama pokeledim eve öyle geldim. :))))
Bağdat caddesi üzerinde çok pokemon var, 4 tane taklacı picigetom oldu, toplamda 26 pokemonum var
http://i65.tinypic.com/kd03r9.jpg
Boyle biseyde var ufak ufak olaylar cikmaya basladi. 7 pokemon ve 3.seviyedeyim arabayla gezerken cok yavas hizda pokemon cikiyor. Nasil yurucez bakalim :D
Bide soyle bi sorum var ayni pokemondan 2 3 tane yakalayinca ne oluyor ? Ve bu pokemonlari gelistirebiliyomuyuz ?
İşi gene abartanlar var. :D
https://scontent-amt2-1.cdninstagram...ExNA%3D%3D.2.c
sabah servisle giderke manisa yolunda baya avladık hanımla.
arkadaş ekleme gibi bişi yok sanırım izmirde kırmızı takımı seçtik gym olayını tam anlayamadım
Takimi nerden secicez bide bu yumurtalari tek tekmi acabiyolruz 3 5tanedi birlikte aciliyormi 5km tamamlayinca onu cozemedim yapmayi :D
gps açık kamera konum açık internet açık şarj dayanmaz. kesin enerji şirketlerinin parmağı var oyunda :D:D
GYM şu şekilde çalışıyor ;
Seviyeleri var ve seviyesine göre bir takım oraya Pokemon bırakabiliyor. Diyelim ki kırmızı takımsınız, GYM 2 seviye ve zaten 2 tane pokemon bırakmış kırmızı takımdan başka 2 kişi. Gidip düşük seviyeli pokemonla savaşıp kazanırsanız GYM'i korumak için o adamın yerine sizin pokemonunuz geçiyor.
Ya da farklı renkten bir takımla savaşır, tüm pokemonları devirirseniz GYM'i kendi renklerinize almış oluyorsunuz.
5. seviyeye gelince herhangi bir GYM'in üzerine tıklamak gerekiyor. Yanında olmaya gerek yok takım için. Sarı - Lacivert ve Kırmızı takımlar arasından seçim yaptırıyor.
Normalinde yumurta için 1 tane sınırsız kullanımlık incubator var herkeste. Ancak Pokemon Center olarak geçen mavi noktaları ziyaret edince 3 kullanımlık incubatorler hediye gelebiliyor. Eğer bu 3 kullanımlıklardan denk geldiyse aynı anda birden fazla egg için işlem yapılabiliyor.