yapğıştır gitsin
haha abi girdiğin sokağa dikkat ediceksinher semtin pokemonu kendine.
aynen yürüyerek gidicen oradaki lokasyonalar oturduğun yerden hiç bişey yapamazsın
O zaman baya şanslısın abi senben arabayla gidiyorum akşamları bir alt sokağa
![]()
yapğıştır gitsin
haha abi girdiğin sokağa dikkat ediceksinher semtin pokemonu kendine.
aynen yürüyerek gidicen oradaki lokasyonalar oturduğun yerden hiç bişey yapamazsın
O zaman baya şanslısın abi senben arabayla gidiyorum akşamları bir alt sokağa
![]()
74 model sehpa...
ooo çözdüm süpermiş ya. Yazdığımdan beri iki tur çevirdim. 5 poketop, 1 hp pot, 1 yumurta, 1 revive verdi.
Ortalama 3-4 dakikada bir çevirmeye izin veriyor. Cidden bunu öğrendiğim çok iyi oldu yaBen hiç bilmiyordum bunu
![]()
Bir sorum daha var;
Yumurtaları nasıl kullanıyoruz ? Yumurtaları ıcıne koyacagımız bır ıtem daha mı var ? Once ondan mı olması gerekıyor elımızde ?
yumurtanın üstüne bas, sonra start incubation a bas. aşağıda bulunan egg incubator u seçmen lazım. bunun ardından aşağıda belirten km ye göre yürümen yada yol yapman lazım. atıyorum yumurta 5 km lik 5 km yürüdükten sonra o çatlıyo içinden başka pokemon çıkıyor. bazen nadir bazen sıradan.
74 model sehpa...
vay arkadaş 30 yaş üstü ne kadar oynayan varmış şu oyunu
millet bahaneyle spor yapıyor.
birisi sitem etmiş o geldi aklıma.
"annesi ekmek almaya gönderse gitmez, pokemon peşinde semt değiştirir pezevenk"![]()
![]()
Ya seviye 1 de kaldım 1 pokemon buldum başkda hiç bulamadım deliricem GPS e tam bağlanamıyorhç bişi çıkmıyor pff
16 level ve 1000 cp'lik pokemonlarım ile sorulara hazırım![]()
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
en güzeli sakin mahallende arabayla gezicen buldummu çekicen sağadün öyle öyle 30 pokemon yakaladım level 5 oldum kuruttum çayyolunu
![]()
Yani daha başka aklıma gelen ne olabilir diye düşünüyorum. O egg incubator dan elinizde 1 tane sınırsız kullanım olanı var onun dışinda her aldıklarınızı sadece 3 kere kullanabilirsiniz. Bazı facebook sayfalarında gördüğüm aldığın pokemonların bazılarında XL yazıyor onun ilerde önemli olabileceğini düşünüyorlar. Level arttıkça daha farklı item lar veriyor.
ya bence cidden yaşla bir alakası yok, 1 kere geliyoruz şu dünyayaondada keyif aldığımız şeyleri yapalım yeter. Başka bir yerde bende şunu gördüm "bari kışın çıksaydıda millet yaza fit girseydi" yazmışlar
![]()
74 model sehpa...
motorsikletle iş yapmaz mı yani ?
level 1im ve çevremde hiç birşey göstermiyor mesai arkadaşım 4 tane pokemon yakaladı işyerinde
Loading diyor kalıyor bende ilk giriş çıkıştan sonra , Server hatası bildirisi de gelmedi ama neyse çözücez![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)