oyun ne oynucaz peki ?
ben simülasyon değilde daha çok arcade cıyım nfs grid tarzı ? Nfs nin en son oyunu ne mesela ? Grid halen yaşıyor mu![]()
oyun ne oynucaz peki ?
ben simülasyon değilde daha çok arcade cıyım nfs grid tarzı ? Nfs nin en son oyunu ne mesela ? Grid halen yaşıyor mu![]()
Arkadaşlar yeni pc aldım klavye fare hallettim ama kulaklık seçemedim, 7.1 kulaklık önerisi olan var mı, çok profesyonel bir şey aramıyorum
mal da yalan mülk de yalan gel biraz da sen oyalan.
otomotiv mühendisi
Yaz aylarinin en buyuk sorunu kulaklik terletmesi.bu yuzden kulak ici telefon kulakligin varsa simdilik idare etmeye calis derim .begenirsen kulakici devam edersin.3 senedir kulakustu kullaniyodum son 5 aydir samsung type c girisli kulaklik kullaniyorum
Arkadaşlar aşşağıdaki linkteki stand ı kullanan yada kullanan tanıdığı olan var mı ? sağlam mı? direksiyonu zorlayınca sallanır mı ? nasıldır ? bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
Gamestandpro Oyuncu Standı
link patlar diye ekran fotosu
![]()
Uzun zaman sonra buraları bir hortlatayım dedim.
Ufaklığın yaşı 11 oldu. Bende arada zaman geçirmek için ufak bir sim yapma niyetindeyim. Pc - monitör tarafı tamam ama gel geleli en önemli kısımdayız.
Direksiyon seti konusunda kafalar karıştı.
T300 - T500 - Moza R3 bütçeyi abartmadan giriş seviyesi ne ile başlamak mantıklı olacaktır?
Tabi en kısa zamanda sigma profil + koltukla olayı bir sonraki adıma taşırız ama başlangıcı mantıklı yapma derdindeyim.
Tecrübesi olan arkadaşlar bir el atarsa harika olur..
senin gibi bir adama sigma profil yakıştıramadım. yokmu rollcage li bi ralli arabasında kokpit yapman
Ben de çocuk biraz daha büyüse de eve bi simülasyon sistem kursam diye bekliyorum. Bir ara Logitech direksiyon vardı ama evde yer kaplayınca sattım gitti. Moza R3 güzel duruyormuş burada.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)