Oyunu indirdim kurdum sorunsuz bir şekilde çalışıyor Çok Şükür. Yalnız bir sorunum olucak oyunda parayı nerden kazanıyoruz ? :)
Printable View
Oyunu indirdim kurdum sorunsuz bir şekilde çalışıyor Çok Şükür. Yalnız bir sorunum olucak oyunda parayı nerden kazanıyoruz ? :)
ya sokakda gece saatinde draglara gireceksin , yada garajda iken begformoney yaz tornavida işaretine bas :D
o kadran yüklediğim nissanr33gtr la geliyo.istersen msnden yollayabilirim. streetspec@hotmail.com
hani bana parça yollicaktın seni bekliyorum arkadaşım :D :D
http://kistappancs.extra.hu/viewpage.php?page_id=5
parçalar ve arabaları burdan alıyorum :)
bu arada v12yi gelirtirdim 3828 verdi drag radial var 405lik 6.viteste kalkıyorum yine 300e kadar sarıyor hahahaha :D :D
saqwert bana da bi pm atarmısın arabalar için
v12 dizel motor hp nm rekorum 4444hp nm de 6730nm 0,100km 1.7sn :D motoru hep toplayıp ayar yaptığımda bu değerler asağı yukarı değisiyor
2jz buldum 1 bakayım kaç bg çıkıcak :D
isim doğru :D
bu hafta pek giremem misafirim var onunla ilgileniyorum girebilirsen atarım sana link
klasöre attığım arabaları oyunda göremiyorum, nedendir ??
3 yıldır oynayınca insan bazı seyleri cözüyor:)
yarın 4444hp lik v12 spec lerini yazıcam 15k redline nasıl dizelse :D sen nasıl 2300 gecemedin ya ext. cam leri -15 yapsan bile 2400 bisi oluodu 4444 ün sırrı twincharged tc sc biarada biraz toplaması zor ama mükemmel bisi oluo 350km le gaza bastığınızda sapıtıyor araba:D
ufuk senin versiyon 2.3.0LE deil mi ? sende 2jz çalışıyrsa sendeki bu versiyon için olan 2jz demekki.verdiğin sitedeki 2jz yi sıralı 6 motorlar arasında göremedim ben.boş oldugun bir vakit link yollarsan memnun kalırım :) o vakte kadar rb26dett idare eder bizi :D