allah rızası için calışan bi link atın şuraya iyice sabırsızlanıyorum :)
Printable View
allah rızası için calışan bi link atın şuraya iyice sabırsızlanıyorum :)
yok ben japon kullanmadım hiç bi tane sedan 86 var oda motorsuz bekliyor :) amerikanlarla uğraşyorum parçala topla şeklinde :D
bide rusça bi site var onu çözemedim ama istersen veririm çözersen banada tarif et:)
oyuncehenneminde epey bi link indirdim sorunsuz calısana denk gelemedim sora vazgeçtim 3-5yıl evvelde tutarsız kapanmalar vs sebebiyle silmiştim zaten oyunu gecen yıllarda gelişmemesi kötü olmus oysa içerik olarakta cok keyif alınacak bi oyun sök tak vs :)
http://www.jeepxj.com/streetlegal22/redlinemain.htm
bu siteyi buldum ama buda no disk diyor cıldırıcam yaw bi bakın bu isteye belki siz anlarsınız.
2jz lazım acil :D
halel arıyorum yokmu dogru düzgün calışan bi link.
www.street-legal-mods.com'un download bölümünde var geçen yıl indirdiğimde çalışıyordu yine ordan indiricem kısmet bakalım umarım çalışır :D
bide genel olarak forumda hangi versiyonu kullanılıyor? 2.2.1? 2.3.0.le vs?
ona göre patch yüklicem :D
2.3.0 GDE var.Blok patchleri var.Ama 4 silindirli bloklara girince oyundan atıyor beni:(
biraz hortlatmak olucak ama :D
güncel site bilen varmı? yada bunun gibi detaylı bi oyun? :)
Valla hala oynarım.Tüm motorlar vardır heralde bende. rb26 sından 2jzgtesine wr6 vs vs :)
3 5 site adresi rica etsem :D boş boş dururken oynarım :D
gom-team.com dan başka site bilmiyorum :)
gom teamı biliyorumda şu sürümü ilk defa duydum "Street Legal Racing Redline 2.3.0 V2" isim dogrumu? yoksa bildiğimiz 2.3.0 LE mi buda?
2.3.0 LE indiriceksiniz.
alayını indiricem :D :) her araba her patch'e olmuyo çünkü :/ ö.m olarak torrenti alsam? :)
edit: şansıma kolay buldum torrenti bende yarım saat kaldı diyor.. ama bellı olmaz 2saatte sürebilir :D
PM alabilirmiyim bende
bende alabilirmiyim PM.