Şu oyunu bi geliştiremediler... Efsane oyundur. Bunun gibi bir modifiye tabanlı oyun yapılmadı daha..
Printable View
Şu oyunu bi geliştiremediler... Efsane oyundur. Bunun gibi bir modifiye tabanlı oyun yapılmadı daha..
keşke LFSde olsa sök tak yada rFactorde :D
valla varsa sağlam herşeyin olduğu bi torrent linki bende alıyım :D iş yerinde oynarım :D
kuruyorum şuanda, kurulum bitince yazarım yeniden
edit: kurulum bitti oyun tam açılışta kapanıyor. çözüm bulamadım şimdilik :D
aha buda edit2: hummer'dan dolayıymış silince düzeldi
banada salın bi pm :D
sadece Crack lazım Pm olarak oyun çalısan arkadastan rica etsem upload edebilirmi ?
ya nalet olsun bu oyuna her gördüğümde canım çekiyor yüklüyorum 10 saatde o kadar vuraşıyorum yamasıydı patchıydı en son deli oluyorum bidaha yükleyenin aa.q dierek siliyorum sonra gene :) ah şu oyunu bi düzgün çıkarsalardı efsane olacaktı:(
Buldum cektim dosya acmadı hayatta ayar oldugum en uyuz ilk 10 dan birini yaşadım dahada ugraşmam
oyunu yükledim crack'de indirdim crack yaptım(oyun üzerinde özllikler dosya konumu kopyalayıp yapıştırdım) ama eror verdi :(
es kaza çalıştı win7'de bu oyun car pack aradım internette ama bulamadım biraz hortlatmış gibi olacağım ama elinde güzel araba paketi olanlar yardımcı olabilir mi ?
bi bunu bi lfs yi adam gibi tüm patch ve dosyaları ile pm atacak , anlatacak hayırsever aranıyor:D
Slrr hakkında hertürlü yardımcı olabilirim.4-5 senedir oynuyorum prosu gibi bişey oldum artık :D
"aliozel" o zaman bana p.m ile güncel tr'de bulunan otomobil yamalarını indirebileceğim linkleri atar mısın ?
birde ben pm alayım download linki patch vs.
swap olayı var mı bu oyunda? birde parça takmak için nfsde olduğu gibi yarışıp para kazanmakmı gerekiyor? ona göre kuracağım :D:D:D
swap olayı var oyunda para kazanmak için yarış yapmak gerekiyor
Şimdi tek tek atmayalım herkese yardımcı olsun söyleyelim burdan.Gerekli açıklamaları yapmaya çalışayım.
GOM-TEAM.COM - The No.1 International SL Source for Street Legal Mods bu oyunla ilgili en iyi sitedir.Her motoru ve aracı bulabilirsiniz genelde.İndirirken gikkat edin 2.3.0 olmasına.
2.3.0 indirdiyseniz eğer genelde ne yazıkki sehirde gezme arızalı oluyor.Ha şansınıza çalışır şekilde çıkabilir fakat bendeki artık çok parçadanmıdır bilmem arızalı.Sadece stadyumda test sürüşü yapıp gazlayabiliyorum.Buda yeterince haz veriyor merak etmeyin:)
2.3.0 dan daha sonra su an yama yok direk o yamalı oyunu indirmeniz tavsiyem.Gom-teamda bulabilirsiniz.
İndirdiğiniz bazı parçalar özellikle motorlar (wr6 - mopar) bazen kataloğa gelmeyebiliyorlar,gelselerde farklı yerlerde olduğundan sıkıntı oluyor turbo yapılamıyor mesela.Bunu çözümü gom-team'deki "B.O.R.A.T" isimli ufak programı indirmenizdir.Bu programla oyun içindeki o parçanın ".rpk" uzantılı dosyasını açıyorsunuz.Soldaki parçaları,sağdaki yerlere atıyorsunuz mesela "intake manifold'u" - "İntake systems" 'e gibi.
Oyunda orjinalde swap olayı yok.Fakat Slrr modder diye bir program var onuda bir rus sitesinden bulmuştum.O programı açıp oyun .exe sini seçiyorsunuz.Yüklü arabaları gösteriyor zaten.ordan arabayı seçip engine seçeneğini seçerseniz liste gelicek karşınıza size olan motorların.Ordaki tüm seçenekleri seçip kayıt edin.Oyuna girdiğinizde mesela bir golf e v12 motor takabileceksiniz.O program ne yazıkki şu an bende yok bulursam upload eder burda paylaşırım sizlere.
Başka sorularınız varsa elimden geldiğince yardımcı olurum.
Ha bu arada videolarda resimlerde görmüşünüzdür.Yere basık camberli araçlar var.Nasıl yapılıyo inanın bu kadar senedir oynuyorum bulamadım. :D Sanırım onlarda farklı programlarla oluyor. :)
Ek: para kazanmak için yarış yapılıyor fakat garajdayken "begformoney" yazıp ayar için kullanılan anahtara tıklarsanız 2.3.0 da şu sesi duyacaksınız "holysh*t" :D 100.000$ verecektir her yazdığınızda. :)