allah rızası için calışan bi link atın şuraya iyice sabırsızlanıyorum![]()
yok ben japon kullanmadım hiç bi tane sedan 86 var oda motorsuz bekliyoramerikanlarla uğraşyorum parçala topla şeklinde
bide rusça bi site var onu çözemedim ama istersen veririm çözersen banada tarif et![]()
oyuncehenneminde epey bi link indirdim sorunsuz calısana denk gelemedim sora vazgeçtim 3-5yıl evvelde tutarsız kapanmalar vs sebebiyle silmiştim zaten oyunu gecen yıllarda gelişmemesi kötü olmus oysa içerik olarakta cok keyif alınacak bi oyun sök tak vs![]()
http://www.jeepxj.com/streetlegal22/redlinemain.htm
bu siteyi buldum ama buda no disk diyor cıldırıcam yaw bi bakın bu isteye belki siz anlarsınız.
2jz lazım acil![]()
www.street-legal-mods.com'un download bölümünde var geçen yıl indirdiğimde çalışıyordu yine ordan indiricem kısmet bakalım umarım çalışır
bide genel olarak forumda hangi versiyonu kullanılıyor? 2.2.1? 2.3.0.le vs?
ona göre patch yüklicem![]()
Valla hala oynarım.Tüm motorlar vardır heralde bende. rb26 sından 2jzgtesine wr6 vs vs![]()
Legen...wait for it...dary!
gom teamı biliyorumda şu sürümü ilk defa duydum "Street Legal Racing Redline 2.3.0 V2" isim dogrumu? yoksa bildiğimiz 2.3.0 LE mi buda?
alayını indiricem![]()
her araba her patch'e olmuyo çünkü :/ ö.m olarak torrenti alsam?
edit: şansıma kolay buldum torrenti bende yarım saat kaldı diyor.. ama bellı olmaz 2saatte sürebilir![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)