beklemekten ciğerimiz soldu![]()
Dakka bir gol bir.oyunu yükledim açtım.sonra patchleri sırasıyla attım. oyun açılınca introlar falan geçiyor.tam loading bölümüne gelince küt atıyor. programı kapat yada çevrimiçi çözüm ara diyorwin vista. olmadı şimdi varmı böyle bişeyle karşılaşan ?
Eline emeğine sağlık kardeş bu arada![]()
joker kardeşim yok mu 306 vsbirde i7 işlemci 1 gb 256 bit hd5730 ekran kartım var 4 gb ram im var ama buna rağmen aşırı kasıyor özlliklerde 1024 e aldığım halde sen nasıl oynuyorsun bu çözünürlükte ?
battlefield 3 ü gayet rahat oynuyorum bu oyunda kasması beni deli etti şu linkleri at be kardeşimoptimizasyon grafik yamaları vs varsa onları at bari
makine müh okuyorum valla oyun sayesinde motor dersinde atlıyoruz direk![]()
![]()
Dostum forza ya zıpladım oyun tamamiyle hata üzerine kurulu ne yapsam patlıyo bi yerden sonra oyun moturunda aşırı sorun var 8 gb den sonra oyun moturu dur bakalım ne yapıyosun sen diyor![]()
Oyunun alt yapıyo yok denilecek kadar az hatta oturup 5 saat strip yazmama ragmen tek kod hatası olmamasına ragmen oyun uyum saglamıyo ve oyundan atıyo hiç bi sorun olmadıgı halde böyle bir oyunun alt yapısı yapılana kadar beklicez ... inşallah bu formatta bir oyun çıkarda onunla devam ederiz .
@joker58 hocam peki ferrari f40 attım araç çıkıyor herparçası sorun yok ama motoru parts bölümüne atınca oyun açılırken rpk hatası veriyor. Bunu düzeltmenin bi yolu var mı ? f40 hiç bi motorda uymadı şimdiye kadar![]()
Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır
Joker devamlı sana emrivaki yapıyor gibi oluyoruz ama bari bikaç yeni araba falan eklesek. Bir de şu grafikleri düzeltecek bişeyler varsa çok makbule geçer![]()
Oyunun sonunda 2.3.1 yaması çıkıyo ruslar olaya el atmışproje %97 yakında çıkar .
Hatasız bi oyun oynucaz heralde artık .
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=3c2FIf1A020
Çıktı mı acaba yeni versiyon? Google'da aratınca downloadları çıkıyor yeni versiyonun ama kurcalamadım pek.
yok bayağıdır beklemede
yiyemeyeceğin obamanın altına yatmayacaksın
arkadaşlar nereden indirebilirim oyunu yardımcı olacak birileri varsa pm atarsa sevinirim.
CMMotorsport
araçları ve parçaları nerelerden indiriyosunuz acaba? ben 3 tane biliyorum sizlerde bakın bilmeyenler vardır belki ama daha fazla araç ve parça olan bir site varmı acaba ?
Pobieralnia - SLRR Mods - Street Legal Racing Redline
Virtual Stance Works - Street Legal Racing
GOM-TEAM STREET LEGAL MODS - Street Legal Racing: Redline
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)