upgradelerden oluyor o bende upgrade buldum uğraştım falan sinirlendim full save in bulup kolaya kaçtım zaten ordan sonra oyun bitiyormuş bişey yok devamında yani :)
Printable View
Battlefield 3 çok güzel.
Ayrıca cities xl da keyifli öneririm sim city nin baya baya gelişmişi.
rica etsem battlefield 3 link atarmısın bana ?
edit : hallettim reloaded 1.3 mbps ile çekiyor
Evet reloaded ınkını ındırın ındıktn sonra yukledıkten sonra d yada c nereye attıysa orada dosya adı battlefıel 3 tm ya . ılgınctır oradakı tm yı sıldıgınızde oyun calısır hale gelıyor basta bendede hata verıyordu win 7 64 bit kullanıyorum bende.
Yukleme ekranı bıttıkten sonrada update falan edıcek onuda ıyı bekleyın ve bırde son olarak bende oyun oynarken donuyordu onuda ekran kartına update cekmekle buldum bıldıklerım bu kadar su anda gayet guzel calısıyor yalnız ben cok oynamamaya calısıyorum call of gıbı cabucak bıtmesın dıye sındıre sındıre vakıt buldukca oyunuyorum :)
Drive SA drift inanilmaz zevkli ya :D görev yaptiğim falan yok hep drift
Xp kullananlar battlefield 3 ü indirmesin boşuna,xp de çalışmıyor :)
battle 3 1 mpbs in aşagısına inmeyen torrent var isteyen pm ye ;)
arenadan mı çekiyosun skyhawk?
zamundadan editlenmiş galiba benim zamundada üyelik varda bana arkadaş attı reloaded
kardeşim link uçmuş bilgine :(
driver san francisco yu bulamadım bi türlü torent de fake dosyaları çıktı yardımcı olabilcek varmı bizde tadalım şu oyunu :D :D
battlefield link uçmuşsa yenisini upload ettim
Battlefield 3 ü herkese tavsiye ederim ...
Link pm lütfen :)
battfield 3 bitirdim süper bi oyun yapmışlar grafikleri gayet güzel ama grafik hatalarıda var baya.. :) herkeze tavsiye ederim..