Bende MW3 için pm rica ediyim.
Printable View
Bende MW3 için pm rica ediyim.
MW 3 ilk bölüm bitti grafikler sanki hiç değişmemiş ama konu farklı ve merak uyandırıyor :)
Battlefield 3 ü aldım playstation storedan download ediyor şu anda %40 :)
Mw 3 ü indiriyorum sabahtan beri zamundadaki linkten daha dogrusu indirmeye calısıyorum bır ara 1.1 mbiti gördü kaldı genelde 3-4 mbitle indirirdi nedense hep 40 50 kb en yuksek 100kb :( çok indiren var diyemidir anlamadım. Artık biter yarına falan herhalde.
tır oyunu ps3 te yokmuş sinir oldum ya pc yi de kaldırdım evde sadece laptop var oynayamıyorum
gta nın yenisi çıkyomus vala 4 5 gözle bekliyorum :)
GTA V Official Trailer - YouTube tanıtımı
MW3 için bi pm de ben alabilirmiyim ?
call of duty 3 için torrent linki verebilecek olan varmı acaba ?
gta nın değişiklikleri nasıl olcak acaba
şu gta'ya lisanslı arabaları koysalar artık , araba değiştirmeye kasmasak
ne olursa olsun gta fantastik bi oyun :) en azından bende bi geçmişi var
gta 1 oynadım sadece ondan sonra hiç oynamadım o yıllar ne fantastik ne zevkli geliyodu :)
bilmiyorum site ismi yapmak yasam mı ama CallofDuty Modern Warfare 3 RELOADED indirmek isteyenler TorrenT Film Bitturk :: Hoşgeldiniz TorrenT Film Bitturk 2dk üye olup indirebilirler siteyle herhangi bir baglantım yoktur. arada sırada oyun vs indiririm okadar.
oynayan oldu mu mw3 ü?
forza 4 e fena sarmış durumdayım. kurcaladım fakat aracın dıştan görünür hali ile oynamayı beceremedim. bunda sadece kokpit içinden mi kontrol edebiliyoruz. si yı doldurduk şekle soktuk ama dışardan göremiyorum oynarken. :)