Dirt 3 ü çektim geçen oynadım 1-2 yarış gerçekten 2 ye göre çok başarılı![]()
arkadaşlar Dirt 3 ü yükledim oynuyorum ancak save edemiyorum bir türlü Windows Game Save Failed diyor, oyyun orjinal olmadığı için heralde?? bununla karşılaşan yada çözümü bilen var mı?
linke bakarsanız sorunu çözersiniz sanırımOyuna girişte Games for Windowslive den offline profil
oluşturmalısınız
Games for Windowslive den Hesap Alma ve Save Yapma [Resimli anlatım]
Games for Windowslive den Hesap Alma ve Save Yapma [Resimli anlatım] - Oyun indir, Oyun Download, Oyun Yükle, Full Oyun indir, Full Oyun Download, Full Oyunlar
Oyunda Save sorunu yaşayanlar bilgisayar adınız yani kullanıcı
adınız Türkçe karakter içermemelidir.Yoksa hata vericektir.Ör: Alı yerine ALI
olmalıdır vs. gibi.Yoksa save sorunu çıkartıyor.
dşrt3 gerçekten guzel olmuş, klavye hakimiyeti felan da çok başarılı.. ilk bölümde aldım puntoyu yaradana sıgındım![]()
Tango-1 never dies.
bide böyle bişey var,olduğunu yazmışlar bu şekilde..EFt Arklar ben çözdüm sorunu sizede anlatım yeni profil yarat dediğimiz zaman ekrana bişi çıkıyo sağ alt köşede continue olan ekranda sayfayı aşağı çektiğimizde Create a Local Profile yazısı görüceksiniz ona basın küçük bi kutucuk açılacak oraya istediğiniz nicki yazıp tmm dediğiniz zaman oluşturmuş olacaksınız bu kadar herkeze iyi oyunlar =)
black ops un sistem gereksinimleri nedir beyler?
E2200 işlemci
2 gb 667 mhz işlemci
512 mb 256 bit 9600 GT işlemciyi 6600 istiyor diyorlar da nette?kullanıcı görüşleri pls!
![]()
farming simulator 2011
dün gece akşam 8den sabaha karşı 5e kadar kitledi beni
tarla tezek traktör biçerdöver vs ilgisi olan varsa denesin.1gb kadar bir boyutu var, yüksek özellik istemiyor
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
Dirt 3 wrong Disc inserted uyarısı veriyor başlatamadım bir türlü oyunu. Ne yapmam gerekiyor bilgisi olan ?
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Crack yaptım ondada farklı bi hata vermeye başladı.
H.sonu evde tıkılıp oyun oynamamı istemiyor sanırım![]()
Merter'e yakın olup gelip şu oyunu adam gibi çalışır hale getirecek birileri varsa öğlen Burger King ısmarlarım kendisine![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Nihahaha simdi oralarda olmak vardi
Saka maka ben bu tarz bi hata ile karsilasmadim acaba kurulum sirasinda bisi mi oldu![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)