Battlefield dan hiç memnun kalmadım sebep olarak 1. si 1günde bitti 2. si o izlediğmiz videolarla alakası yok
Printable View
Battlefield dan hiç memnun kalmadım sebep olarak 1. si 1günde bitti 2. si o izlediğmiz videolarla alakası yok
http://a1111.hizliresim.com/r/4/bfnv.jpg
Var mı oynayan?
1'i gayet zevkliydi, 2. yi deneyelim bi de : )
Call of duty modern warfare 3 : 8 inde çıkıyor pc için olanı single ına yüksek puan veriyorum ancak multiplayer online moduna orta seviye bir puan veriyorum...
cdkeyini almayı pek düşünmüyorum ama alabilirim ne de olsa MW 2 de var bu şekilde bi seri yapabilirim :D
Ps3 oyunlarını sorunsuz sıkıntısız hangi sitelerden indirebiliriz beyler bi yardım edin ?
bu ara eski bi oyuna sardım "swat 4" bu tarz yakın tarihte çıkmış güzel bişey var mı :) swat 4 çok hoşuma gitti :)
bf3 bitti. Tek kelime ile mükemmeldi. Hızlı bitmesin diye az az oynadım ama anca 1 hafta kadar dayandı belki biraz fazla. Keşke daha uzun senaryolar olsa ama bu grafiklerle bile 13 gb gibi tutuyor herhalde o tarz birşey 40 gb falan olurdu :)
Need for Speed The Run unutmayalım arkadaşlar :D
Need for Speed The Run - Full Michael Bay Trailer - YouTube
call of duty modern warfare 3 torrente düştü şuan ama crack bekleniyor 1 haftaya kadar çıkar büyük ihtimal.. :)
Driver san francisco bitti. var mı bu tarz oyun :D hot pursiut coktan bitmisti zaten :D
aynen bomba gibi geliyor COD un bütün serileri efsane zaten :D
http://www.youtube.com/watch?v=1xjCdN_rWCE
Battlefield ı ben 'kurdistan' yazısını gördükten sonra oynamadan sildim öyle geçsede geçmesede hoşuma gitmedi .
Haklısın kesinlikle.
bu oyunlar için nasıl bi sistem lazım acaba :D
bende çift çekirdek 2.0ghz,2gb ram,512 mb ati nin bi ekran kartı var 512 de ramden çalıo 1gb oluyo ama ben oyun performansından hiç memnun değilim bu makinanın..nasıl bi modifiye lazım sizce
bu saatten sonra modifiye biraz zor kurtarır bence sistemi baştan alırsan düzene gider yada ekran kartı alırsan bi süre deaha idare eder
sanfrancisco bendede bitti .. artık run'ı bekliyoruz.. :) ps3'e alıcaz mecburen mac oyun işi için uygun değilmiş anladım :D
MW 3 ' e 2 gün
The Run ' a 9 Gün ... remainin' :D
the run ı merakla bekliyorum bakalım önceki serilergibi kırma bir oyun olmıcak inşallah
mw3 zaten söylenebilcek laf yok :D
cod mw3 torent olan varmı arkadaşlar indirsek....
driver fena sarıyo zevkli oyunda ortalıkta camaroyla alfadan başka araba yok sıkıldım bunaldım artık :D
can sıkıntısına mecburen gittik ps3'e call of duty mw 3 'ü aldık .. gelmiş belli yerlere .. uncharted3'üde aldım komple türkçe olması güzel .. 2ide bitirmiştim 3ü bitirmesem olmaz :)