Battlefield icin bende pm alabilirmiyim
Printable View
Battlefield icin bende pm alabilirmiyim
pm ler yollandı ;)
şimdi yukledim c de biyere çıkartıp crac yaptım , klasör başındaki ™ yi sildim oyna girdim , normal bi yukleme gibi olmadı ama klasör çıkartıp direk oynamaya girdim ekran çözünürlüğünü sesi falan ayar çekmeyi beceremedim sorun var galiba donmalar oluyor oyunda pc mde iyi :o
bende zamunda üyeliği var o sorun değilde , mesela videoya girip çözünürlük değişcem ya tıklıyorum ama hiç girmiyor sesde aynı şekilde , anlam veremedim biraz deniycem olmadı silip tekrar kurcam :)
aslında sondaki 3 kelime bence en mantıklısı :D :D
o yol görünüyor zaten :D saçmaladı menü çünkü :D
yemedi :) oyuna girip hafif takılmalarla oynuyabiliyorum ama böle oynanmaz , option dan görüntü ayarlarına giremiyorum hiç bişey değiştiremiyorum, ilginçtir :)
sorun tek bende de değil bunun gibi bi dünya sorunla karşılaşan olmuş crack bekliycez mecbur , crackden deniliyor
ekran kartınızı guncelleyın en buyuk yasanın sıkıntı ondan kaynaklanıyor ıstısnasız tum ekran kartı fırmalarının guncelleme bolumunde bf3 ıle alakalı dokuman ve update var.
en son bitane yukledim olmadı ,ati benim kart ama çıkmadı daha yazıyorlar net de bulamadım beta için bişeyler vardı onlarda silinmiş ...
bende enteresan olan görüntü çözünürlüğünü sesi falan değiştiremiyorum düşük çözünürlük olsa belki sorun olmıycak ama option da hiç bir değişiklik yapamıyorum
ati nin official siteye gir ordan yükle ?
catalyst die bisi var , ben onu ındırdım sıtesınden guncelledı yukledı bıseyler. Ondan berıdır donan oyunda ne bır gram atlama var ne donma catır catır oynuyorum.
valla zahmet olmazsa olur :) zamunda dan indirip cd içindeki cracki diyorsan aynıdır gerçi :)
Arkadaşlar battle 3 torent pm liyecek biri varmı rica etsem.