gt5 academi edition aldım. normal gt5 save game çalışmadı. tecrübe eden var mı?
Printable View
gt5 academi edition aldım. normal gt5 save game çalışmadı. tecrübe eden var mı?
lastik yak yarışa geldigin yerde numpad le easydrive modu olması lazım 2468 tuşlarıyla ordan race yazıyordu sanırım onu sec sonra haritadan yeşil cizgiyi takip et ekranda sol tarafta kac km kaldıgınıda gösteriyordu geldiginde gaz frene aynu anda basıp lastik yap yarışa girersin..
Şehri gez araba ac :) porsche la oyun gecmez :)
oyun hakkında daha önceki yorumumu kopyalıyorum:
hem yeni bi oyuna sahip olmak hem de bugün upgrade ettiğim sistemimi şöyle bi test etmek için gittim 109 tl'ye kıyıp yeni most wanted aldım. yemin ederim hayatımda bu kadar amaçsız, boş beleş bi arcade oyun daha görmemiştim. sistemim takır takır çalışıyo ve grafiklere de diyecek yok, fakat o kadar amaçsız ve tatsız tuzsuz bi oyun ki lüks sporlarla orada burada bas bas gazlıyosunuz, gerisi zart zurt... keşke o paraya 5-6 tane mega fabrikalar belgesel serilerinden alıp izleseydim diyorum. güzelim kızımın rızkını şu oyuna verdim. elim kırılsa da diyorum ya neyse hayırlısı.
sizlere sadece ve sadece tek tavsiyem: sakın bulaşmayın!
Farcry3 oynuyorum bikaç gündür..
Genel itibariyle grfikler iyi..
Oynanabilirlik aslında orta seviye ye göre biraz zor..Ama bu benim sevdiğim birşey..
Konu anlamında biraz saçma..
Ama olsun..genel anlamda iyi dyebiliriz.. 10 uzerınden 7 felan..
Biter sanırım birkaç güne..hitman i acayip merak ediyorum..
Bi sleeping dogs tadı nı alabilecekmiyiz.. :)
Need for speed Rezil gerçekten gazlamaktan başka bişi deil..
need for speedde yarışmak için değilde alıp gazlamak iki tur atmak drift yapmak güzel oluyor başka hiçbi bu numarası yok counter bile daha amaçlı
beyler grid 2 geliyor merak etmeyin hepimizin gazını alıcak!
far cry3 çalışan düzgün bi torrent atarsanız süper olur indirdim bi tane 10gb boş çıktı :(
Yokmu Dirt 2 - Dirt 3 hastası olann ? :D
hitman turkce olarak geliyor!
TrGamer - Ulaş Karademir ile Hitman: Absolution röportajı - Röportaj-Söyleşi
hitman 20 kasımda çıktı
benzetme güzel olmuş cidden öle :D