http://img94.imageshack.us/img94/5947/balksz1j.png
torrente düştü
1947 yılından 2012 yıllarına kadar en bilindik modelleriyle karşımızda similasyon ve arcade karışımı bir oyun tavsiye ederim
Printable View
http://img94.imageshack.us/img94/5947/balksz1j.png
torrente düştü
1947 yılından 2012 yıllarına kadar en bilindik modelleriyle karşımızda similasyon ve arcade karışımı bir oyun tavsiye ederim
Ferrari için bende pm istiyorum :)
gönderildi.......
fifa 2013'te tespit ettiğim saçma ya da sinir bozucu özellikler:
-siena maçı ya da chelsea maçı olsun, büyük küçük maç demeden bütün maçlarda tribünler full+full dolu. daha da garibi hepsi ayakta ve hoplayıp zıplama derdinde.
-pc size gol atmak istiyosa bunu rahatça anlarsınız. her seken top rakibin önüne düşer, her zaman aynı derecede attığınız paslar rakibe gider yada tek adamla sizin üç oyuncunuzun arasından rahatça çıkarlar.
-neredeyse tüm rakip oyuncular o kadar iyi top saklama özelliğine sahipler ki sanarsınız hepsi birer iniesta ya da ibrahimovich. bazen o kadar çok gereksizce top saklarlar ki bunalım gelir.
-5-1 öndesiniz ve dakika 88, rakip öyle bi pres yapıyo ki bi gol daha atsalar kazanacaklar sanki. o vakitte dahi kabullenmiyolar yenilgiyi.
-yine 5-1 gibi çok farklı skorla önde olsanız bile rakip takım gol attığında oyuncuları çılgınca sevinir.
-ataklarda birçok kez çok daha müsait oyuncu varken, önü kapalı ya da zor oyuncuya pas atmaya çalışır sistem.
-defalarca kez 1 metre önünden top geçen ama hiç o topa yeltenmeyen, hatta aksi yöne doğru ilerleyen oyuncularınızı görürsünüz. kalas mısın, onu da mı benim kontrollerimle almaya istek duyacaksın?
-kendi ceza sahanızdaki karambollerde oyuncularınız felaket derecede saçmalayarak hareket ediyolar. bi türlü rahat paslarla oradan kurtulamıyolar. birbirine çarpan mı dersin, topu rakibin önüne atan mı dersin...
-oyun sistemi sizin kontrol altına alacağınız doğru oyuncuyu seçmekte birçok kez afallıyo. topa 2 metre yakında olan değil de 5 metre uzakta olan oyuncu tercih ediliyo.
-rakip takım oyuncu değiştirmeden önce çıkacak oyuncuyu yakın çekimde saniyelerce gösterir. esc, enter ya da s tuşu işlemez. o oyuncunun görüntüsünü sabırla izlemek zorundasınız.
-bütün kaleciler kalelerinden çıkmaya çok korkarlar. tek başınıza orta sahadan kaleye doğru ilerleseniz dahi ağızlarının içine girmenizi beklerler sanki. açılsana be adam!
yine de oldukça gelişmiş bi oyun. saçmalıklar silsilesi uzayıp gider ama aklıma gelenler bunlar. ;)
Farcry3 bugün itibariyle bitti..
Yukarıda bir arkadaş daha demiş..Oyun bitti,daha doğrusu hikaye sonlandı ama hala daha ada da takılıcaz sanırım :)
Başlarda pek sarmadı fakat ortalara doğru fena akıcı ve çok iyi..
Sleeping dogs u çok begenmiştim..Şimdi düşünüyorum farcry mı slepping dogs mu diye..
Ama sleeping dogs en başından beri akıcılığından ötürü başta geliyor benim açımdan..
Sırada Hitman var..
Bakalım..Hayal kırıklığımı olacak yoksa sevecekmiyiz..
az önce ferrari legendsi oynadım atari bu sefer güzel bi iş çıkarmışa benziyor ama bazı detaylar eksik keşke arabaları şöyle inciğine cinciğine kadar inceleyebilseydik
tüm bunların üzerine az önce yaptığım birkaç maç sonunda sinir küpüne döndüm. onlar gol atmak istediklerinde ne attığınız pas yerini buluyo, ne çektiğiniz şut. her zaman milimetrik pas atan adam yanındakine topu veremez oldu. yeminle bi maçta 25-30 defa top karambolden çıktı, ulan hepsi mi onların önüne düşer! vallahi düştü billahi düştü. west bromwich bi top oynuyo, hele wigan; sanki barcelona, sanki real madrid! ayaklarından topu alamazsınız. yeter ki sistem size gol atmak istesin.
sonuç: bilgisayarımdan fifa'yı komple sildim. 99 tl daha gitti çöpe. daha da bulaşmam. oh be. :)
anlatamadım, pc size gol atmak istediğinde;
oyuncunuzun 5 metre uzağındaki önü bomboş adama pas vermek yerine defalarca rakibe hatalı pas vermesi. önü kapalı olsa tamam, kapatan rakibe versin.
25-30 defa karambolden çıkan topun her seferinde rakibin önüne düşmesi, evet her seferinde.
öncekilerle eşit şartlarda ve eşit sertlikte attığınız pasın bu sefer çok hızlı olup oyun alanını terketmesi.
sistem bize gol atsın ama bu şekilde değil. oyunun normal olanı yapmaması sinir bozucu.
Ferrari için pm alabilir miyim bende size zahmet :D
ferrari için acil pm bende alayım :)
Ferrari ciddi güzel ve zevkli arkadaşlar kesinlikle tafsiye ederim.
klavye ayarlarını ben yaptım anlata bilirim
bi pm de ben alim ferrari için
599 gto varmı :D
p.m ler gönderildi