Dirt 3 torrenti olan var mıdır acaba?
Printable View
Dirt 3 torrenti olan var mıdır acaba?
gta V ne oldu ya
Dirt 3 oynayıpta save yapmayı beceren varmı
dirt3 de gymkhana dan başka bişey yapmazdım :D
Beyler Far Cry ve Sleeping Dogs torrentler lazım olan birisi lütfen gönderebilirmi :) hızlı olursada sevinirim
arkadaşımız dikkat etmemiş galiba ama sorun değil. :)
arkadaşlar fifa 2013 çok güzel ama devamlı origin'le başlatmak zorundayız orijinalini oynamak için. her başlattığımızda siteden kullanıcı adı ve şifre istiyo, sonra doğrulayıp açıyo ve ben sinir oluyorum arkadaş.
yeni nesil most wanted berbat iğrençlik ötesi laf olsun torba dolsun hesabına uyaraktan yapılmış bir oyun bana kalırsa. Sadece grafiksel olarak oyun harika, onun yerine ben hitman absolution'u indirdim ve oynarken acayip zevkle oynuyorum ve bu senaryosuda çok iyi. yalnız bir kaç sorum var FarCry3 nasıl iyi mi ? ve Black Ops2'de ses sorunu var bunu çözen var mıdır ? Max Payne 3'te ne kadar crack yapsakta oyun açılmıyor.
hitmani başladım oynamaya mükemmel olmuş
farcry 3 mükemmel özellikle grafikler birçok bilgisayarı zorlıyacak cinsten harita çok büyük ben oyunu şimdilik bitirdim ama haritada açılmamış yığınla yer var
black ops da ben ses sorunu yaşamadım onuda bitirdim grafikler etkileyici
senin ses sorunu eğer yankı olayıysa çözümü oyunu aç açıldıktan sonra ctrl+alt+delete yap görev yöneticisini aç orda işlemler sekmesine tıkla black ops 2 diye bir çalışan dosya olacak sağ tıkla benzeşmeyi ayarla var ordaki işlemci işeretlerinin hepsi işaretli olacaktır eğer işlemcin çift çekirdek ise sadece 1 ini işaretle eğer 4 çekirdekli ise sadece 2 tanesini işaretle oyuna devam et
he he yagmur yagıyomus :D