Onu nası yapcam
ama aksama ıstıosan kare kare screenshot alayım![]()
oyunu g25 le oynamaya iyice alıştım , epey zevklide .. oyun içinde yeri geldimi ters kontra drfit vs gibi oluyor fakat gel gelelim drift yarışlarında driftin D sini yapamıyorumdaha ilk yuvarlak çiz dediği yeri geçemiyorum
olmuyor,olmuyor
valla şu direksiyon setiyle bunda drift yapan varsa takdir ettim gitti
Beyler Portal 2 çıkmış indiriyorum şimdi.ilk oyunun devamıymış.ilk oyun harikaydı bu nasıl bakalım![]()
Legen...wait for it...dary!
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Test drive kafayı yedirtti.Saatlerce download ettim oyunu kurdum kırekini yaptım hala bana aktivitasyon kodu soruyor boşu boşuna o kadar uğraştık
Test drive unlimited 2 kuran var mı daha önce?
Crack yaptıktan sonra update yaptıysa sorar.
30 küsür liraya orjinal key al, online da oynarsın cok keyifli oluyor.
Key almam dersen internet baglantısını kes ya da son update neyse onun crackini bul yapıstır![]()
Anladım abi sağol.. crack yaptıktan sonra uptade ettirmemek lazım sanırım silip tekrar kurayım ..1 saat oynayıp sıkılcam biliyorum sıf meraktan oynamak istiyorum.Crysis2 kurdum 35 dk oynadım bıraktım![]()
Valla TDU2 bence cok cok güzel.
Online oynarsan tabiki. Kumarhane bile var poker yapıyorsun yarısmadıgında.
Birsürü türk ve yabancı var, yarısıyorsun club kuruyorsun toplu yarıslara giriyorsun.
Misal techten 4 kisi karsına 4 yabancı alıp yarısıyorsun her türlü yolda, pist olur virajlı dag yolu olur vs.
İlk anda kontroller biraz garip geliyor ama birsürü klavye ve direksiyon ayarı mevcut güzel oynayabilmek icin nette![]()
Valla ben bı r32 bıde z4 yaptım resmen yerle bir![]()
screenshot alıyorum ama paıntte sıyah ekran gelıyor yoksa koyucam ama koyamıyoruum..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)