ya bu cod 3 torentde inmiyor nedendir acaba![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
yok arkadas bu mw 3 ınmıyor torrentten o kadar oyun ındırdım su zamundadan hep cok yuksek hızla ınerdı bunda 50-100 kb arası![]()
An itibariyle MW3 bitirmiş bulunmaktayım oyun gerçekten oturduğunuzda sizi başından kaldırmıyor çok akıcı ve hikaye güzel başkanı kurtarmak için heryeri geziyorsunuz. Benim tavsiyem en zorda oynayın ben önce kolay başladım oyunun resmen çehresi deişiyor tat vermiyor daha sonra en zora aldığımda ise bütün dünya bana düşman zannettim
Edit : TIR oyununu indireceğim bir link varmı acebaYanlız ben torrentden indirmekden falan hiç anlamam biraz uzaylıyımda
![]()
Playstationda MW3 oynuyorum online olarak MW2 tabanlı ve keyifli PS oynayan varsa bir clan kurmalı mı ben MW2 deki klanın aynı ismini koydum TR34 ilgilenen arkadaşlar pm atabilir
Canım sıkıldı Driver: San Francisco'da video yapıyım dedim.Cep'ten çektim =)
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
Yok yav2 gün sabahları işyerindeydim akşam eve geldiğimde 2 saat kadar oynadım herhalde toplamda 5 saat falan oynadım bitti
Zaten hep takip etmem gereken adamların önünde koştuğum için oyun fazla hızlı gitti sanırım
![]()
Ama bir dipnot geçeyim okadar vuruldukdan sonra son bölümde çelik komple zırh giyipde birton ajan tipli adamın arasına girip katliam yapmak süperdi sonunda keyif sigarası bile yaktım ahahhahha![]()
tır oyununu dün indirip baktım torentden , sırf park olayı baya ilerledim ama sıkılıyor insan en sonundamw3 hala %22 de çok yavaş
![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
dün indirdim kurdum cod mw3 ü. oyun oynamayalı sanırım 10 sene olmuştur, ilk defa merak edip oynamayı deniyeyim dedim. bana biraz uzak geldi bu oyun işleriama sürükleyici hakikaten
![]()
Failure is not an option.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)