Omsi de başta bende de öyle olmuştu sonra nasıl olduysa ayarlar kaldı![]()
ETS de hız sınırı yaması kalsın ama 310 hp motorlu bir tırla madendeki kepçeleri taşımaya çalış bence. Yetiştirmek için göbeğin çatlıyor, sollamaya çıkıyorsun ortada kalıyorsun. Yokuşlarda 2. vitese düştüğümü bilirimAsıl tır sürme zevki o zaman ortaya çıkıyor.
Ö.m. attım.
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
eğer 1 kişi daha oyun tavsiyesinde bulunursa keserim netini!işlerim yoğun evde iş yapmam gerekiyo yapamıorum la!!!!
![]()
aynen bende scania var 360lık bi hız yamasını kaldırdım otobanda 90la gitmek sıkıyor gerçi zaten 120yi anca yapıyor yük varkenrampa çıkarken çıkamadı 10.viteste unutmuşum vites düşürene kadar yavaşladı arkamda hayvanlar nekadar hızlı geliyorlarsa artık yüküme yüzde 60 zarar verdiler. birde bazen durduramıyorum şöyle yöntem buldum 10vites falansa çakıyorum 3 e + motor freni+normal fren (el frenini çekince motor freni işe yaramıyor) zank diye duruyor
Logitech Dfgt ile yük parkını tek seferde dikiz aynalarından yapabiliyorum
![]()
yeni tırımı aldım beyler alayına giderhella tarzı sis lambalarılarıyla sellektör attımı veya uzunda gittimi birden sabah olmuş gibi oluyor
![]()
valla bendede 5 tır var ben MAN takılıyorum yol tutuşu harika
motoru büyüttükte depo küçüldü o biraz sıkıntı oldu
6 saat falan ayırırsanız rahat 300 bin euro üstü para oluyo zaten![]()
Livestrong
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)