206 GTi desteğinizi bekliyor.
Öncelikle Merhaba arkadaşlar;
1-2 haftadır forumda neredeyse tüm 206 GTi konularını okudum. 27 aralıktan beri yani yaklaşık 15 gündür Şeytan Kırmızı bir GTi sahibiyim (34 UP 9814). arabamdam şimdilik memnunum ama biraz daha güç almak istiyorum. şuan arabada simota açık hava filtresi,60'lık düz boru ve standart bir son susturucu var. son susturucuyu aracı aldığım arkadaş araç bağlanınca değiştirmiş ve standart bir egsoz takmış ve çıkan ses gerçekten çok kötü kısa zamanda değiştirmeyi düşünüyorum.
Aracımla ilgili işlemleri bostancı sanayideki Harun ustaya yaptırıyorum genelde aldığımdan beri 1-2 ufak masraf yaptım tabiki. Yarın aracıma 3,5 cm lik Apex yay takılacak ve arka torsiyon ayarları yapılacak.
1.Şimdi öncelikle egsoz sorunumu çözmek istiyorum ve bu konuda önerilerinizi bekliyorum çok ses yapsın istemiyorum açıkcası ama performanslı olsun tabiki. istanbul anadolu yakasında bağdat caddesinde oturuyorum ve bildiğiniz gibi silencer olmayan egsozlu arabaları polis genelde bağlıyor. açıkcası bu sorunu yaşamadan bir egsoz işlemi yapmak istiyorum.
2.konulardan okuduğum kadarıyla RC emme,gaz kelebeği volan vs gibi şeylerle 170-180 hp civarına çıkabileceğinden bahsedilmiş aracın. bu konuda tam olarak hangi parçaları değiştirmem gerekiyor ve ortalama ne kadar bütçe ayırmalıyım bu konuda özellikle "Murat" nickli arkadaşımın desteğinide bekliyorum.
3. aracımda şuan yaşadığım tek sorun aslında sunroof'un çalışmaması. bu durumu giderebileceğim iyi bir usta biliyormusunuz? motoru çalışıyor fakat sunroof hareket etmiyor.
İyi Günler...