Arkadaşlar gelen herkese Teşekkür ederim arabaları görme şansımız oldu çok güzel bi akşamdı. Bol bol deneme yaptık Filtre kitimi taktım farkını gördüm.
Specler:
GTI: Evotech stg2 yazılım
63mm De-cat Downpipe
BMC Carbon intake kit
Cupra: Revo stg2 yazılım
Forge intercooler
Forge DV
AEM Wath meth kit
İTG intake kit
Milltek TBE Exhaust
Yeni videolar...
2 ye 2 kişi..
İsmail Kardeşime Teşekkür ederim aradaki farkı gördü kendisi Cooler ve son susturucusunu değişirse iyi sonuçlar alabilir gazı verdim:)
İyi niyeti ve tatlı rekabeti için kendisini kutlarım :)
İyi Seyirler herkese...
Filtren de geldi Safa tam olmuş daha yapıcak bişi kalmadı sanırsam :D
29-04-2012, 14:29
zafa38
Alıntı:
Durango Nickli Üyeden Alıntı
Maaşallah tüm araçlara :)
Filtren de geldi Safa tam olmuş daha yapıcak bişi kalmadı sanırsam :D
Dur abi sırada Turbo Upgrade war daha yeni başlıyoruz :D
Bu arada ismail aradı az once downpipe ının 2 vidası düşmüş kacırıyor diyor vidaları sıktırsın tekrar denicez
29-04-2012, 14:34
ynsemr
Videolar youtube de ise direk link alabilirmiyiz zahmet olmazsa hemşo
29-04-2012, 14:39
997TT
Sizn grubun videolarini en az 24 saat izlemiyorum. Sebebi,once yorumlari ve guzel atismalarinizi okuyorum. Sonra videolari izlemek tam oluyor.
Once video izleyip sonra yazilarinizi okumak,sonunu bildigim yada once sonunu izledigim film gibi geliyor ;)
29-04-2012, 14:43
ynsemr
Alıntı:
997TT Nickli Üyeden Alıntı
Sizn grubun videolarini en az 24 saat izlemiyorum. Sebebi,once yorumlari ve guzel atismalarinizi okuyorum. Sonra videolari izlemek tam oluyor.
Once video izleyip sonra yazilarinizi okumak,sonunu bildigim yada once sonunu izledigim film gibi geliyor ;)
Abi böyle denemelerde idda oluyor ama bizim Kayseri'de her konuda insanlar birbirleriyle yaris icindedir :D
29-04-2012, 14:47
Alper_
maşallah hepsine :)
29-04-2012, 15:02
Erdem Ünal
Video linki koyar misiniz?
29-04-2012, 15:05
Arasts61
güzel denemeler..
29-04-2012, 15:08
zafa38
Linkler geliyor Beyler
29-04-2012, 15:11
zafa38
Alıntı:
997TT Nickli Üyeden Alıntı
Birazdan Cips+Kola+Çekirdeğimle konunun basına oturcam Filmden daha cok zevk veriyor:D
29-04-2012, 15:34
YGZ96
Daha iyi cekim olamaz miydi? Hicbirsey anlaşılmıyor ki
29-04-2012, 15:36
zafa38
Ne anlaşılmıyor arabalarmı aradaki farkmı?
Bu akşam 1 deneme daha yapcaz istek üzerine araç içi çekim yapıcagız inş..
29-04-2012, 15:41
YGZ96
Alıntı:
zafa38 Nickli Üyeden Alıntı
Ne anlaşılmıyor arabalarmı aradaki farkmı?
Bu akşam 1 deneme daha yapcaz istek üzerine araç içi çekim yapıcagız inş..
Valla ne fark anlaşılıyor, baslangictaki durum nedir kim kimi Nerde yakalıyor falan filan
Aynen arac ici çekimler daha iyi fikir verebilir
29-04-2012, 15:44
zafa38
Alıntı:
YGZ96 Nickli Üyeden Alıntı
Valla ne fark anlaşılıyor, baslangictaki durum nedir kim kimi Nerde yakalıyor falan filan
Aynen arac ici çekimler daha iyi fikir verebilir
walla Kimse kimseyi yakalayamıyor basıldıgı andan itibaren benm araba yere tutundugunda açmaya baslıyor ibiza fark artıyor giderek zaten video çekimleride rollingin son metreleri...
29-04-2012, 15:46
Alicanrs
Maşallah araçlara sarı ibiza cupra hariç hepsi gayet güzel yürüyor ...
29-04-2012, 15:51
ramo35
cem in arabada sıkıntı vardı diye biliyorum egzoz manifoldundan kaçırma yapıyordu civatalar çıktı demişti dün bence siz cem in işleri bitsin tekrar deneyin sıkıntı olmaz diye tahmin ediyorum zaten kayseride genelde birbirinize sıkıyorsunuz 2 tsi olarak karşılaştırma amaçlı
29-04-2012, 15:53
zafa38
Alıntı:
ramo35 Nickli Üyeden Alıntı
cem in arabada sıkıntı vardı diye biliyorum egzoz manifoldundan kaçırma yapıyordu civatalar çıktı demişti dün bence siz cem in işleri bitsin tekrar deneyin sıkıntı olmaz diye tahmin ediyorum zaten kayseride genelde birbirinize sıkıyorsunuz 2 tsi olarak karşılaştırma amaçlı
Aynen akşam tekrar denicez yağış olmaması için dua ediyoruz...
Bu arada manifolddan kaçırsa aşırı cızırtılı ses yapar tahminimce araba bayagı bi performanstan düşüp arıza ışıgı yakmaya kadar giderdi sanırım Birde diğer beyaz ibiza cuprayı yine aynı şekilde geçiyor onla eşit yürümesi lazımdı kaçak olsaydı Akşam görücez İnşallah...