Ben insafli davrandim plaka vermedim enazindan Arenim, hayir birde aciklama mantikli olsa eyvallah, ayni aracin sahibi m3 unede e..tech yaptirmis nealaka bu durum GP nin oldugu anlamina gelmezki. Fehimi tanimasam yine anlarimda neyse banane yaa...
Printable View
safanın kafsında ben bir anormallik bulamadım adam sadece biraz hırslı ki oda doğal kendi konusu....yazdıkları biraz küstahça algılanabilir ama para varsa kafanda çalışıyorsa yaparsın.safa daha 23 yaşında ben 23 yaşındayken opel astrayla geziyordum. enazından safa güzel araçlarla geziyor.yanlış anlama aynı jenerasyonun çocuklarıyız seninle.ama safanın yaşıyla düşün bağzı şeyleri genç hırslı ....
Konuyu neden ecufest çevirdiniz anlamadım burda revo Evo muhabbeti donüyor neyse özgün zafa da bizim kardeşimiz.
Dünya markası ya :D buyurun gelin Neyle çıkabilicek o dünya çapındaki abileriniz benim abilerim çalıştığım firmalar var boostlogic, AMS , Motec, vipec, Hks, Aem, Titan, haltec, HPF :) pardon siz kimsiniz bi gartip çingene benimle aşık atman için kendini göster miş olman lazım SEN KİMSİN ?
Scirocco çarşı pazar arabası Sikimdemi Değil HA cok hızlınız varsa buyrun gelin deneylim hepiniz agu agu derken ben turbo takıyordm civic ime 500+ beygir geziyordum paşa paşa ozaman kim vardı hoşşşş şimdide yapsam gene kendi kendime gezerim senin 1298092318108309238093218 kişilik sirketinden 1 adam gelmez usa dede olamadıkları gibi draglarda felan gene hiçbişi yapamazlar boopşu boşuna konuşma sşimdi
Aem Motec Haltech hks Efi Certificam var senin Trdeki arkadaşının neyi var? 3 4 5 açmaktan baska bişi yapsanıza
neymiş adanaa gitmiş mahmutbeye gitmiş Ben dewamli geziyorum !!! eee ne oluo 3-4-5 açaçaç 9 a kadar açaçaç :D yaa komik komik yazma yafa bi *** bildiğin yok boş beleş konuşup hala geyik yapma takılıyoruz hemen Ecufast e dönüyor buyrun gelin biz burdayız ne lafımı sakıınırım nede bişi yaparım baycu ya ayıp oluocak die yazmıyordum sen bana 3-5 kişi dedin 3-5 değil TEk kişim kardeş bben tek kişi olmama ragmen seni zorluosam anırtıyorsam buralarda ne mutlu bana
daha mal mal yazarsan banlarım yediremedide banladı deme açık açık sölüorum ceviriosunuz dewmali Ecufast felan cevirmeyin yeter sıkıldım neyin sidik yarışındayız onu anlayamadım
gel dynomda var çık seninki ile bizimkini karşılaştıralım malı örelim üstünde ölelim kardeşim ondan dolayı canımı sıkıorsun bende senin yaşındaydım ama sakin ol benide dellendirme
Dediklerine katiliyorum dostum.bende kimse kimseye *** atiyor demedim.dediklerine de katiliyorum isteyen isteyen firmaya yaptirsin.marka fanatikligi yapmam hic bizamanda yapmadim. 2 aracada masallah safa emegininin karsiligini almis normal :icon_tup:olarak .yapacagida bisey kalmamis herkes yazilimini gule gule kullansin.benim sozum evo revodqn iyi,revo evodan iyi diyenlere ..
Sabahtan beri okuyorum konuyu, konu nerden nerlere gelmiş...
Kayseride okadar az araç warken birbirinize düşmeniz olmamış..
neler olmuş ya!neyse yarına kimse de hiçbişey kalmaz herkes arkadaş hepimizin ortak hobby si bu anca beraber kanca beraber.
Sorun büyüklerimizin araya girmesiyle hallolmuştur. Herkesin kendince hatası vardır. Gerekli parçalar olmadan aracımın yavaş olduğunu kabul ediyorum. Kusur bulmaya gerek yok. Cooler methanol olmadan bu araç deneme aracı olarak kabul edilemez. 2 boydan fazla safanın aracına yaklaşabilmem mümkün değil. Videolarda şiştiği bariz belli çünkü denediğimiz iki gündede yeterince hırpalanmıştı. Safanın aracı gerçekten başarılı yürüyor. Kimse İstanbuldaki haliyle birbirine karıştırmasın. Dediğim gibi İstanbuldakinden 4-5 boy civarı daha hızlıdır. Ve stabil olarak bu hızlanmayı her denemede korumaktadır. Kendisininde dediği gibi aynı specler bende olsa yine polo gti başarılı yürür. Ama ben en başından beri diyorum. Arabayla uğraşacak ne vaktim var nede ona ayıracak param var.Haftada 6 gün işime gidip geliyorum bu arabayla. Fazla uzak olmayan bir zamanda hayırlısıyla evliliği düşünmeye başladım gerçekten araba-şu-bu gözüm görmeden sevdiğim biri var. 1 sene içerisinde eski aracım ve bu aracıma modifikasyona toplamda 12.000 tl para harcadım. Ben hakkımı doldurdum. Safa kardeşime başarılar dilerim. Uzayan kol bizden olsun... :icon_tup:
sen konuşabilirsin herseyi yapabilirsin hepsinin canı saolsın AMA bu saaatten sonra zafa konuşamaz bu forumda ne derse kavga çıkar yani bu forumda 1 kişinin forum u gitsin revonun kurumsalların olduğu forumlarda yurt dışlarında YAZsın kardeşim bundan sona kimse kusura bakmasın kimseye musammaya gerek yok
''benim arkamda dünya devi marka var siz 3 5 kişiden ibaretsiniz bukadar basit...''
:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::h ehe::hehe:
revo dünya markası ama ana merkez, 1.4 TSI "BLG" kodlu motorda yaptıkları yazılımda misfire problemi olduğunu kabul etmekle beraber update ile ilgili hiç bir çalışma yapmadığını daha önceden yazılım yaptıran kişilerin bu problemle yaşarak üstüne soğuk bir su içmesini yada stock yazılıma dönmesini söylüyor. Bu mu profesyonellik bu mu büyük olmak!!!
Bu arada o bahsettiğim arabada daha agresif bir yazılım var. (Hani revo agresifmiş ya) Ama tek misfire hatası vermiyor ve canavar gibi de gidiyor...
Soru - Cevap :
Hi Ilhan;
It sound likes your vehicle has an issue when running at higher load levels, not a software problem. I would investigate further into your hardware issues
I hope this helps!
Best Regards
Carl Saunders
Technical Support
Revo Developments Limited
Sent: 15 November 2011 13:59
To: EuroSupport
Subject: ECU update on 1.4 TSI XXX DSG
Dear Sirs/Madam ,
I had your ecu update on my 2XXX 1.4 TSI XXX DSG . Since then engine started having misfires at high RPM's (over 6000 ).
2 weeks ago your dealer in Turkey Powershop advised to change the spark plugs with NGK BKR7IEX iridium ones and we changed them.
But nothing changed still having the same trouble - a lot of random cylinder misfire at high rpm.
Now we reflashed the ecu to stock mode again and misfire problem totaly disapperad. I ** so upset for having troubles and returning to stock again.
I ** waiting for your comment and help on this issue.
Thanks ,