-
hangi vicdan bunu yapabilir ?? ( park halindeki araca ızrar)
-
ne dökmüşlerde boya bu hale gelmiş , geçmiş olsun bu arada
-
Offff hocam bu ney ya yazık valla çok geçmiş olsun Tuz ruhumu dökmüşlerki ?
-
Bu işin vicdan ile alakası yok. Şerefsizlik ve karaktersizlik le alakalı.
Geçmiş olsun üzücü bir durum.
-
Çok küfürler ettim ama buraya yazılmıyor malesef geçmiş olsun böyle anası belli babası elli çok var bide yeni boyatmıştınız sanırım konunuzu hatırlıyorum üzüldüm :(
yalnız resim boyutlarını düzenlerseniz iyi olur
-
Nasıl bir mal düşmanısınki sen bunları o arabaya yapabildin yaparkenki hırsın öfken niyeydi
Geçmiş olsun demekten başka elimden bişey gelmiyor üzücü...
-
çok geçmiş olsun:( maaslesef boya sökücü dökmüşler 2 sene önce evimin önünde eski aracımda aynı maddeden dökmüşlerdi...
-
şerefsizlikten öte değil...
yazık günah....
-
-
bu ısın anayla bacıyla alakası var boyle adamların bu dunyada barınacak yerı yok gecmıs olsun cok uzuldum
-
-
o nası bi ruh halidir arkadaş bunu yapmak için
geçmiş olsun
-
galiba soliver dökmüşler bilerek yapılmış. geçmiş olsun kaplama yapılır canınızı sıkmayın
-
fren hidroliği bence. Fren hidroliği boyayı ve plastiği aynen bu duruma getirir. Etraftaki diğer arabalarda da varsa garez değildirde sadece sizin arabaysa birisinin garezi vardır. En yakın zamanda arabayı yaptırın kısa zaman içinde saça kadar iner şaçın üzerindeki galvanizi de yer hemen oksidasyon başlar. Geçmiş olsun. Yapanında çocuğundan çıksın. Şanslısın ki karşına çıkmıyor o zaman başın beladan kurtulmaz. Sopa atarsın sinirle yaralarsın şikayetçi olur bu seferde başka şeylerle uğraşırsın. Bunu yapan adam zaten şerefsiz olduğu için fiske atsan gider şikayetçi olur.
-
çok üzücü bir durum geçmiş olsun bunu yapanlara ne desek az.
-
Şerefsizler. Çok geçmiş olsun...
-
kesinlikle fren hidroliği.
-
Aynısı geçen hafta başıma geldi.Evin önünde 6 araç park halinde.Ne kimsenin kapısının önü ne dükkan önü.Kimsenin aracında birşey yok Herif su ile karıştırdığı beyaz (ne olduğunu Sonax çalışanları bile çözemedi) kimyevi maddeyi poşetlere doldurmuş.Gelip araca paintball mantığı ile sağdan soldan poşetleri fırlatmış.Bırakın kaportayı, camdaki lekeleri dahi Gaz yağı,mazot hatta tiner bile çıkarmadı.Mecburen pasta-cila yaptırdım.Aracı da otoparka bırakıyorum artık.O.Ç yüzünden dünyanın parasını harcadım.Hiç sanmam bu siteden birilerinin böyle birşey yapacağını ama hasbelkader bu yazdığımı okuyorsan kim olduğunu öğrendiğim anda herşeyin üstüne yemin ederim seni sakat bırakıcam.
-
Büyük geçmiş olsun..
Yapan kimse onunda suratına kezzap dökülsün.