gecmiş olsun çok can sıkıcı bi durum .
Printable View
gecmiş olsun çok can sıkıcı bi durum .
İt soyu şerefsiz
Çok üzüldüm gerçekten. Yeni boyanmıştı sanırım. Geçmiş olsun...
hepiniz sağolun arkadaşlar aracın üzerine dökülen madde tinerle seyreltilmiş solvermiş...
Evet araç yeni boyanmıştı
memleketin özeti niteliğinde olmuş olay ,
biz malesef böyle bir ülke olmaya mecbur ediliyoruz...
bir ülke düşünün , okul müdürleri öğrencilere düşük not vermeyin diye öğretmenlere baskı yapıyor...işte sistemin ürünüde etrafına bunu yapıyor...
büyük geçmiş olsun....
geçmiş olsun umarım kaskonuz vardırda bır nevi yardımcı olur size
bunu yapanın yatacak yeri yok
Zamanında benimde aracımı kapının önünde dururken tekmelemişlerdi,
Var böyle it soyları işte, Büyük geçmiş olsun...
şerefsiz haysiyet yoksunu dolu memlekette geçmiş olsun üzüldüm ya :(
Bence başka araçta olup olmadığına bakmasına dahi gerek yok. Her parçaya özenle dökmüş, yani tamamen planlı gelişi güzel olmamış. 4 tarafını dönmüş tüm parçalara değdirmiş. Bir hasımlık durumu var belli.
Büyük geçmiş olsun. Bu resimler elinizde muhafaza edildiği sürece, araç komple boyansada kazayla alakalı olmadığını kanıtlarsınız.
büyük gecmis olsun, üzücü bir durum..
Geçmiş olsun
insan olan yapmaz bunu kansızlık ve binumum her turlu insalık dışı kişilik..
Tamda birleşim yerlerine yapılmışki tamamen araç boyansın diye,
o.................... çocukları bunları yaparken yakalasak 10parçaya bölerim bunu yapan hayvan bile olmaz yaa ahhh ahh yaparken yakalıcan ulan nys............. çok geçmiş olsunnn
bunun kat kat fazlası çıkar ama yapandan hızlı tren çarpsın inş bi pestil olsun yada yansın acı çeksinn inşşşşş
Karakterini s..... Nasil bi yapiya sahip insan bu tarz bi is yapabilir anlamiyorum
aracın durduğu yerin etrafında güvenlik kamerası falan yokmu
polis çağırıp zabıt tuttursaydınız, geçmiş olsun yapan Allahından bulsun
böyle bir şeyi benim arabama biri yapsa parkettiğim yere veya parkettiğim zaman arabanın camına analı avratlı beddualı bir not yazardım birazcık yüreği varsa,kaldırabilirse ben yaptım diye çıkar gelir.büyük geçmiş olsun :(
geçmiş olsun üzüldm dikmen balgat tarafları sıkıntılı bu konularda
dikkatimi çeken bişi olduda kufur ettık hepımız bunu yapana fakat bunu yapanı yaparken görsem 20 parca yaparım keserım ates ederm seklındekı cumlelerı kuran ardaslar bunu yapan kısı zaten pek aklı basında ınsan degıldır normal kafayla yapılcak ıser zaten degıl o yuzden yuzyuze gelsenız pek bısıy olcanı sanmıyorum :) bunu yapan kısılerde zaten yanında solver vs gezıdıryorsa ya tınercıdır ya balicidir